Mellkisebbítés

A mellek mérete és formája nemcsak önmagunk testképét befolyásolhatja, hanem társasági és életmódbeli szokásainkat is meghatározhatja. Ha nagy méretű keblek miatt feszélyezve érezzük magunkat, napi életvitelünk elképzelhetetlen melltartó nélkül, az emlők súlya váll-és hátfájdalmat okoz vagy bőrünk ismétlődő gyulladásba kerül a terület fedett részeinek nehezen tisztíhatósága, dörzsölődése miatt: a mellkisebbítés megoldást nyújt problémánkra. A felmerülő nehézségek és az általad vágyott eredményhez mérten a beavatkozást szmélyedhez szabjuk!

A mellméretét csökkentő beavatkozás technikája megegyezik a mellfelvarráséval. Az emlők mirigyes és zsíros tömegének megkisebbítésére, majd a megmaradt állományból kerül kialakításra az új, álatald kívánt, közösen egyeztetett forma. A műtét mélyaltatásban 2-3 órán át tart, 1-2 éjszaka klinikai benntartózkodást igényel. Általunk biztosított speciális melltartót kell viselned 4-6 hétig, varratot 2-3 hét múlva szedünk. Aktív sportteljesítményt és fizikia munkát csak 6 hét elteltével végezhetsz, de az autóvezetést, munkábaállást már 1 héttel a beavatkozás után nyugodtan beiktathatod. A mellek végleges formájukatt nagyjából fél éven belül érik el.

Felmerülő kérdéseidet oszd meg Velem, egy személyes konzultáció alkalmával!

beavatkozás időtartama1-1,5 óra
sebgyógyulás4 hét
fájdalomközepes
érzéstelenítésaltatás
kórházi tartózkodás1 nap
kötésspeciális melltartó
sport6-12 hét után
heg3-5 cm
munkából kiesés7-14 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Facelifting

A legtöbb plasztikai beavatkozás kortól függetlenül személyre szabható, az arc és a test egyedi adottságait figyelembe véve variálható. A faceliftinggel viszont kifejezetten az idősebb korosztálynak

Tovább olvasom »

Szálbehúzás

Bőrünk feszessége, rugalmassága a korunk előrehaladtával és a káros környezeti hatások miatt csökken. A felszívódó bioszálak két ütemben segítenek visszanyerni a feszességet: megemelik a szöveteket,

Tovább olvasom »

Seprűvéna kezelés

A seprűvénák megjelenése elsősorban esztétika gondot jelent „viselőjének”, de kezelésével hosszútávon komolyabb problémákat előzhetünk meg, és elfeledhetjük a mindennapjainkat megnehezítő kellemetlenségeket, az égető, fájó érzést.

Tovább olvasom »