Intimplasztika

Hölgyeim, lássuk be: sok-sok sztereotípia lengi körül a szebbik nemet, némelyik talán kissé alaptalan, de egy biztosan igaz: szeretünk és sokat csacsogunk, beszélgetünk. Nemcsak sokat, de sok mindenről, ám vannak témák, amelyet egymás előtt is kerülünk.

Az intim területek komfortjának és szépségének kérdése ezek közé tartozik, nehezen fejezzük ki bizonytalanságunkat és még nehezebben fogadjuk el magunkat ezen a téren. Talán érthető is, hiszen csupán a beszélgetés nem segíthet abban, hogy elégedett legyél Önmagad minde porcikájával, viszont mi ezt szeretnénk Neked nyújtani, és ebben tudunk segíteni!

Intimplasztikai beavatkozás esetén lehetőség van a nagy- és a kisajkak formázására is. Az esztétikai megújuláson túl, a bevatakozás segít azoknak a hölgyeknek is, akiknek a kisajkuk nagyobb mérete fájdalamat, akadályt jelent sportolás vagy intim együttlét során.

A műtétet egyéni igényeidre és adottságaidra szabjuk, így történhet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban, egyik esetben sem lesz hosszabb 1-1,5 óránál, és maximum 1 éjszakát kell a klinikán tartózkodnod. Egy hetes pihenést javaslunk, felszívódó varrattal dolgozunk. Diszkrét szorító ruha viselete előfordulhat, ezt biztosítunk számodra. Sem a mozgásodon, sem az öltözködéseden nem fog látszani, hogy milyen jellegű beavatkozáson estél át, diszkrét gyógyulásra számíthatsz. A nemi életet 2 hétig, a sportolást 3-4 hétig szükséges mellőznöd csupán.

Ne feledd annak ellenére, hogy ritkán találkozol a kérdéssel, nem vagy egyedül vele, a Hölgyek 30%-át érinti a régió egyedisége. Én pedig szakmámból kifolyólag szerencsére sok esteben segíthettem már, fordulj Hozzám bizalommal, várlak egy személyes találkozón!

kezelési időtartam20 perc -1 óra
sebgyógyulás1 hét
fájdalomalacsony
érzéstelenítésaltatás vagy helyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás1 nap vagy 6 óra megfigyelés
kötésspeciális kompressziós ruha szükség esetén
sport3-4 hét
hegláthatatlan
munkából kiesés4-5 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Tisztító nagykezelés

Tisztító nagykezelésünkben a klasszikus kozmetikai ápolási sort erősítjük meg prémium hatóanyagokkal és mélyreható elektrokozmetikai eljárásokkal. Bőrápoló alkalmaink között nincs két ugyanolyan: mindig személyre és bőröd

Tovább olvasom »

Szemhéjplasztika

Életkortól függetlenül a kissé lógó, megereszkedett szemhéj fáradtá, árnyaltá, megviselté teszi tekintetünket. A felső szemhéj megereszkedése nemcsak az esztétikus sminket lehetetleníti el, de a látásunkban

Tovább olvasom »