Intimplasztika

Hölgyeim, lássuk be: sok-sok sztereotípia lengi körül a szebbik nemet, némelyik talán kissé alaptalan, de egy biztosan igaz: szeretünk és sokat csacsogunk, beszélgetünk. Nemcsak sokat, de sok mindenről, ám vannak témák, amelyet egymás előtt is kerülünk.

Az intim területek komfortjának és szépségének kérdése ezek közé tartozik, nehezen fejezzük ki bizonytalanságunkat és még nehezebben fogadjuk el magunkat ezen a téren. Talán érthető is, hiszen csupán a beszélgetés nem segíthet abban, hogy elégedett legyél Önmagad minde porcikájával, viszont mi ezt szeretnénk Neked nyújtani, és ebben tudunk segíteni!

Intimplasztikai beavatkozás esetén lehetőség van a nagy- és a kisajkak formázására is. Az esztétikai megújuláson túl, a bevatakozás segít azoknak a hölgyeknek is, akiknek a kisajkuk nagyobb mérete fájdalamat, akadályt jelent sportolás vagy intim együttlét során.

A műtétet egyéni igényeidre és adottságaidra szabjuk, így történhet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban, egyik esetben sem lesz hosszabb 1-1,5 óránál, és maximum 1 éjszakát kell a klinikán tartózkodnod. Egy hetes pihenést javaslunk, felszívódó varrattal dolgozunk. Diszkrét szorító ruha viselete előfordulhat, ezt biztosítunk számodra. Sem a mozgásodon, sem az öltözködéseden nem fog látszani, hogy milyen jellegű beavatkozáson estél át, diszkrét gyógyulásra számíthatsz. A nemi életet 2 hétig, a sportolást 3-4 hétig szükséges mellőznöd csupán.

Ne feledd annak ellenére, hogy ritkán találkozol a kérdéssel, nem vagy egyedül vele, a Hölgyek 30%-át érinti a régió egyedisége. Én pedig szakmámból kifolyólag szerencsére sok esteben segíthettem már, fordulj Hozzám bizalommal, várlak egy személyes találkozón!

kezelési időtartam20 perc -1 óra
sebgyógyulás1 hét
fájdalomalacsony
érzéstelenítésaltatás vagy helyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás1 nap vagy 6 óra megfigyelés
kötésspeciális kompressziós ruha szükség esetén
sport3-4 hét
hegláthatatlan
munkából kiesés4-5 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Mellkisebbítés

A mellek mérete és formája nemcsak önmagunk testképét befolyásolhatja, hanem társasági és életmódbeli szokásainkat is meghatározhatja. Ha nagy méretű keblek miatt feszélyezve érezzük magunkat, napi

Tovább olvasom »

Mellimplantáció

A nőiesség egyik fő szimbóluma a világ legtöbb kultúrájában, évezredek óta: a mell. A formája, mérete azonban szépségideálonként eltérő. Konzultációink során én egyetlen szépségidált fogok

Tovább olvasom »

Hialuronsavas feltöltés

A hialuronsav a szervezetben  előforduló kötőszöveti komponens, természetes cukorszármazék. Legfontosabb tulajdonsága a vízmegkötő képessége, ennek segítségével felel a bőr viszkoelasztikus képességéért, feszességéért. Antioxidáns szerepével képes

Tovább olvasom »