Zsírbontás injekcióval

Az epsavas zsírbontás új utakat nyitott meg a lokális, kisebb zsírpárnák eltűntetésében, a helyi zsírlerakódások feloldásában. Ha Te is küzdesz olyan nem kívánt „párnácskákkal”, amiket diétával, sporttal nem tudsz eltűntetni, akkor csupán pár apró szúrásnyira vagy a megoldástól!
A kezelés során olyan mikro-zselatinos oldattal dolgozunk, ami biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav (epesav) hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesav fajta természetesen is előfordul a szervezetben. Számos klinikai vizsgálattal igazolták biztonságosságát és az eddigi eljárásokkal szemben nem következnek be súlyos szövődmények. A hatóanyagok lebontják a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. A injekciós oldatba lidocain is kerül, így enyhe csípős érzés mellett egyéb kellmetlenséggel nem kell számolnod.
Apró tűszúrásokon keresztül juttatjuk be zsírbontó anyagot, így sem vágástól, sem hegtől vagy műtéti körülménytől nem kell tartanod. Területenként és zsírmennyiségtől függően 2-6 kelezelésre lehet szükségünk. A kezelések között nagyjából 21-30 napnak el kell telnie, de ennek pontos menetéről egyeztessünk egy személyes konzultáció alkamával. Keressünk egy időpontot Neked?
A siker fokozása érdekében a kezelést követő napokban sok folyadék fogyasztással, sporttal, masszázzsal erősítheted nyirokkeringésedet. 

Ezek is érdekelhetnek...

Combplasztika

A complasztikai eljárással szeretnélek hozzá segíteni, hogy életed fő céljait ne csak magabiztos léptekkel, hanem feszes, karcsú combú, elégedett léptekkel tehesd meg! Sokszor sport és

Tovább olvasom »

Otthoni bőrápolás

Ha kozmetikumokról, otthoni bőráplásról van szó, akkor mi a kevesebb több alapon választunk és ajánlunk megoldást Számodra is! Szeretjük, ha egy kozmetikum célzott és hatékony,

Tovább olvasom »