Zsírbontás injekcióval

Az epsavas zsírbontás új utakat nyitott meg a lokális, kisebb zsírpárnák eltűntetésében, a helyi zsírlerakódások feloldásában. Ha Te is küzdesz olyan nem kívánt “párnácskákkal”, amiket diétával, sporttal nem tudsz eltűntetni, akkor csupán pár apró szúrásnyira vagy a megoldástól!
A kezelés során olyan mikro-zselatinos oldattal dolgozunk, ami biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav (epesav) hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesav fajta természetesen is előfordul a szervezetben. Számos klinikai vizsgálattal igazolták biztonságosságát és az eddigi eljárásokkal szemben nem következnek be súlyos szövődmények. A hatóanyagok lebontják a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. A injekciós oldatba lidocain is kerül, így enyhe csípős érzés mellett egyéb kellmetlenséggel nem kell számolnod.
Apró tűszúrásokon keresztül juttatjuk be zsírbontó anyagot, így sem vágástól, sem hegtől vagy műtéti körülménytől nem kell tartanod. Területenként és zsírmennyiségtől függően 2-6 kelezelésre lehet szükségünk. A kezelések között nagyjából 21-30 napnak el kell telnie, de ennek pontos menetéről egyeztessünk egy személyes konzultáció alkamával. Keressünk egy időpontot Neked?
A siker fokozása érdekében a kezelést követő napokban sok folyadék fogyasztással, sporttal, masszázzsal erősítheted nyirokkeringésedet. 

Ezek is érdekelhetnek...

Magamról

Üdvözöllek, Dr. Kocsis Andrea plasztikai sebész szakorvos vagyok, a The Mermaid Factory megálmodója. Örömmel köszöntelek honlapomon, ahol bemutathatom számodra azt a világot, amely hosszú évek

Tovább olvasom »

Shop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id ante ultricies, rutrum arcu non, posuere tellus. Ut pulvinar, ipsum quis lobortis finibus, tortor lacus

Tovább olvasom »