Szálbehúzás

Bőrünk feszessége, rugalmassága a korunk előrehaladtával és a káros környezeti hatások miatt csökken. A felszívódó bioszálak két ütemben segítenek visszanyerni a feszességet: megemelik a szöveteket, azonnali látványos hatással és serkentik a kollagéntermelést, amellyel hosszútávon biztosítják a bőr megújulását.

A kezelés során a bőr meghatározott rétegébe, a kezelendő probléma függvényében különböző típusú és hosszúságú szálakat fűzünk. Ezek idővel maradéktalanul felszívódnak, ez a folyamat biostimulációs hatást eredményez: a kollagén termelés fokozódik és új, saját kollagén kötegek jönnek létre a bőrben. A beavatkozás kevés fájdalommal jár, vékony tű vagy kanül segítségével juttatjuk
a bőrbe, időtartama a szálak mennyiségétől függ. A szálbehúzást követően enyhe bőrpír, kisebb foltok jelentkezhetnek, megerőltető fizikai aktivitás pár napig kerülendő, de munkavégzés és a mindennapok mehetnek a szokott rendben már az új, elégedettebb külsőddel!  Míg az emelő hatása azonnali, addig a felszívódás elhúzódó, így a végleges eredmény 2-3 hónap múlva alakul ki, ám akár 2 évig is élvezheted a hatását. Gondolkodj előre, tudod légy jobb Önmagadért (#beabetterYouforYou )!

+1-tipp: Felszívódó szálakkal nemcsak az arc, hanem a nyak, dekoltázs, kar területeit is formázzuk. Beszélgessünk róla személyesen!

Ezek is érdekelhetnek...

Savas hámlasztás

A szakszerűen végzett kémiai hámlasztó kezelésekkel nem csupán különböző bőrproblémákra, de más-más korosztálynak is tudunk megoldást kínálni. Legyen szó fiatalkori pattanásos, babavárás következtében visszamaradt hormonváltozás

Tovább olvasom »

Karplasztika

Ha kellemetlenül érzed magad ujjatlan ruha viselése esetén, vagy akár zárt felsőben is átütnek nem kívánt, nem ellégé feszes részek a felkarodon, tudok megoldást javasolni.

Tovább olvasom »