Mellimplantáció

A nőiesség egyik fő szimbóluma a világ legtöbb kultúrájában, évezredek óta: a mell. A formája, mérete azonban szépségideálonként eltérő. Konzultációink során én egyetlen szépségidált fogok csupán követni: Önmagad legjobb változatát. Így, ha melleid méretével, formájával elégedetlen vagy, azt tartjuk szem előtt, hogy Te milyen eredményre vársz. Ennek mentén választunk a szakmai lehetőségek közül Neked, személyre szabva!

A mellimplantációs konzultálció alkalmával lehetőséged van implantátumok felpróbálására egy speciális sportmelltartó segítségével. Az optimális méret megválasztásán túl különböző formák (csepp, kerek), textúrák és magasságprofilok között mérlegelhetsz. Ha már látjuk magunk előtt a vágyott méretet és formát, átbeszéljük, hogy ennek eléréséhez a műtéti eljárás során milyen technikát alkalmazzunk, hol lesz az implantátum pozíciója, a metszés helye, milyen méret intervallumban gondolkodhatunk, szükséges-e kiegészítő mellfelvarrás? A döntést elképzeléseiden túl meghatározzák anatómiai és emlőállomány adottságaid, életmódod.
A beavatkozás 1-1,5 órán át, minden esetben altatásban zajlik, majd 1 napos klinikai benntartózkodást igényel. Az ezt követő 6 hétben általunk biztosított sportmelltartót kell viselned, 2-3 hét múlva megtörténik a varratszedés. Nagyjából egy hetes regenerációt követően visszaállhatsz dolgozni (kivétel aktív fizikai munka esetén nem), autót vezetni, akítv sportteljesítményt 6-10 hét után tudsz végezni. Szolárium, napozás kerülendő a lábadozás alatt, a hegek fényvédelme a teljes gyógyulásig javasolt!
A mai implantátumok egy életre szólnak, de ehhez szükséges, hogy felelősséggel évente eljárj kontrollvizsgálatra, továbbá számíts rá, hogy szülés, szoptatás esetén az implantált emlők formája is megváltozhat.

A felmerülő kérdésid megbeszélésére, várlak első személyes konzultációnkra!

beavatkozás időtartama1-1,5 óra
sebgyógyulás4 hét
fájdalomközepes
érzéstelenítésaltatás
kórházi tartózkodás1 nap
kötésspeciális melltartó
sport6-12 hét után
heg3-5 cm
munkából kiesés7-14 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Elérhetőségek

Elérhetőségek Segíthetünk? Kollégánk 72 órán belül kapcsolatba lép Önnel! Dr. Kocsis Andrea +36 70 395 2197 hello@drkocsisandrea.com Facebook Instagram E-mail A címre kattintva elérhetővé válik

Tovább olvasom »

Combplasztika

A complasztikai eljárással szeretnélek hozzá segíteni, hogy életed fő céljait ne csak magabiztos léptekkel, hanem feszes, karcsú combú, elégedett léptekkel tehesd meg! Sokszor sport és

Tovább olvasom »