Seprűvéna kezelés

A seprűvénák megjelenése elsősorban esztétika gondot jelent „viselőjének”, de kezelésével hosszútávon komolyabb problémákat előzhetünk meg, és elfeledhetjük a mindennapjainkat megnehezítő kellemetlenségeket, az égető, fájó érzést. Leggyakrabban a comb és a lábszár területen tapasztaljuk az elváltozást, ami a nők több mint 65%-át érinti, így takargatás helyett inkább megoldást javasolunk Neked!

A scleroterápia segítségével 2-5 mm átmérőjű visszereket tudunk kezelni. A gyors, pár percet igénylő beavatkozás során apró tűvel fecskendezünk be közvetlenül az érbe olyan hatóanyagot, ami hatására az érfalak összetapadnak. Az elváltozás kiterjedésétől függően több alkalmat javaslunk.

A beavatkozás után nem kell kiesned a munkából, nem igényel nagyobb változást az életedben, de javasoljuk, hogy iktass be kisebb sétákat, tartsd mozgásban a lábaidat, nemcsak a kezelés hatékonysága miatt, hanem tudod, hogy jobb lehess Önmagadért (#beabetterYouForYou)!

Hallottál már róla?

+1 -tipp:Egy kezelés alkalmával kb. egy tenyérnyi területet tudunk kezelni, és csupán 15 percet vesz igénybe. Beszéljük meg személyesen a további részleteket!

Ezek is érdekelhetnek...

Szemhéjplasztika

Életkortól függetlenül a kissé lógó, megereszkedett szemhéj fáradtá, árnyaltá, megviselté teszi tekintetünket. A felső szemhéj megereszkedése nemcsak az esztétikus sminket lehetetleníti el, de a látásunkban

Tovább olvasom »

Kollagén duo

Bőröd feszessége már nem a régi, különösen zavar 1-2 elmélyülő ránc, kissé megereszkedett bőr? Szeretnéd fiatalos vonásaid és ragyogó arcbőrödet visszanyerni? A megoldásunk a kollagén

Tovább olvasom »