Férfi mellplasztika: Gynecomastia

A férfi mell jóindulatú növekedése mögött alkati sajátosság, súlyingadozás, hormonális változás állhat. A tested elfogadása nem kell, hogy kényszerű beletörődést vagy kompromisszumot jelentsen egy olyan testképpel amellyel nem tudsz azonosulni, nem tudsz elégedetten együttélni. Ha túl nőiesnek, nem kellően feszesnek érzed melleidet, beszéljünk a férfi mellplasztika lehetőségéről, a Te személyre szabott megoldásodról!

A bevatkozás állhat a megnagyobodott mirigyállomány eltávolításából, ilyenkor az emlőudvar körül ejtett metszés mentén haladunk. Van, hogy a felesleges állomány eltávolítására nincs szükség, hanem zsírleszívással érjük el a kívánt eredményt. A két eljárás kombinációjára is van lehetőség. Ha zsírszívás is történik, akkor kb.1 hónapig egy általunk biztosított speciális mellényt kell viselned, hogy a bőr visszahúzódása egyenletes legyen. A műtét utáni ruha diszkréten hordható a hétköznapi öltözéked alatt, így pár nap pihenés után vissza is térhetsz a munkavégzéshez (kivéve ha fizikai munkát látsz el). A sportolással meg kell várnod a regenerációs folyamat végét, amely nagyjából 6-10 hetet jelent. Hidd el megéri! Szívesen mesélek a beavatkozás és a felépülés részleteiről és a műtét után várható eredményről.

Boldogan mutatnálak be én a jövőveli elégedettebb Önmagadnak, várlak személyes konzultáción!

kezelési időtartam1,5 óra
sebgyógyulás4 hét
fájdalomközepes
érzéstelenítésaltatás
kórházi tartózkodás1 nap
kötésspeciális kompressziós mellény
sport6-12 hét után
hega mellek mentén alig látható
munkából kiesés4-7 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Karplasztika

Ha kellemetlenül érzed magad ujjatlan ruha viselése esetén, vagy akár zárt felsőben is átütnek nem kívánt, nem ellégé feszes részek a felkarodon, tudok megoldást javasolni.

Tovább olvasom »

Kollagén duo

Bőröd feszessége már nem a régi, különösen zavar 1-2 elmélyülő ránc, kissé megereszkedett bőr? Szeretnéd fiatalos vonásaid és ragyogó arcbőrödet visszanyerni? A megoldásunk a kollagén

Tovább olvasom »

DermaPen kezelés

A Derma Pen kezelés a modern kollagénstimulációs kezelések kiemelkedő megoldása, 2 az 1-ben terápiás lehetőséget kínál. Egyrészt a kezelés során kialakuló mikrosérülések öngyógyító folyamatokat indítanak

Tovább olvasom »