Zsírszívás

“Egészséges táplálkozás és rendszeres sportolás mellet is akadnak makacs zsírpárnáim…”

“Jól felépített, hatásos diéta ellenére is van pár “utolsó centi”, amitől nem tudok megszabadulni…”

“Nagyjából elégedett vagyok a testemmel, de a combommal nem tudok megbékélni…”

Ha Benned is felmerülnek a fenti gondolatok, akkor tudom javasolni a zsírleszívás lehetőségét. Az eljárást el lehet végezni a fenék, derék, has, felkar, comb, hát, mellkas, lábszár területén. Mind helyi érzéstelenítéssel, mind altatásban van lehetőség rá, ennek megválasztása függ a területtől, és az eltávolítandó zsír mennyiségétől. Csupán néhány kicsi, pár mm-es metszést ejtek az érintett régióban, és ezen keresztül távolítjuk el speciális kanülök segítségével a felesleges, már előzetesen fellazított zsírsejteket. A kezelt területen a későbbiekben már nem alakulhat ki zsírpárna. Ennek ellenére is fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy nem diéta helyettesítő, hanem alakformáló, kontúrjavító eljárásról van szó, ahol az eredményesség nem kg-ban, hanem cm-kben mérhető.

A műtét időtartalma a területek nagyságától függően 20 perctől 2 óráig terjed, altatás esetén 1 éjszakás klinikai benntartózkodást igényel. A lábadozás időszakában (4-6 hét) tőlünk kapott speciális kompressziós ruhát kell viselned, az eredmény fixálásának érdekében. A regeneráció gyors, nagyjából egy hét után munkába állhatsz (kivétel fizikai munkavégzés esetén) és egy hónap elteltéve az edzés is újra a mindennapjaid részévé válhat.

Kérdéseid lennének a beavatkozással kapcsolatban? Gyere, találkozzunk egy személyes konzultáció alkalmával, ahol személyre szabott kezelési programot állítunk össze számodra. Várlak sok szeretettel és a jövőbeli elégedettebb Önmagad lehetőségével!

kezelési időtartam20 perc-3 óra
sebgyógyuláspár nap
fájdalomközepes
érzéstelenítésaltatás vagy helyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás1 nap vagy 6 óra megfigyelés
kötésterülettől függően speciális kompressziós ruha
sport4-6 hét
hegnincs
munkából kiesés1 hét

Ezek is érdekelhetnek...

Rosaceás bőr kezelése

A rosaceás bőrön minden esetben megjelenő bőrtünetek: bőrpír, értágulatok, az arcbőr szúró, égő érzése mögött több és eltérő kiváltó ok állhat. A különösen érzékeny és

Tovább olvasom »