Mellfelvarrás

Ahogy a természet az évszakok váltakozásával, úgy a tested is az idő múlásával és az őt ért események hatására folyamatosan alakul. Természetes, hogy a szoptatás, nagyobb hízás vagy fogyás nyomai a melleiden is visszaköszönnek. Tehát a változás elkerülhetetlen, de ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy az elégedetlenség is Tested és Közéd álljon. Légy jobb Önmagadért (#beabetterYouforYou), én személyre szabom a kívánságod!
A mellfelvarrás célja az emlők méretenék, alakjának és helyzetének korrekciója. Eltávolításra kerül az a felesleges bőr, amely a mirigyállomány feszességét megnehezíti, megtörténik a mellbimbó anatómiai állapotba rögzítése. Egyéni anatómiai és szöveti adottságaidhoz mérten változó lehet a bemetszések iránya és nagysága, helye, felmerülhet egyúttal implantátum behelyezése is a kívánt eredmény elérése érdekében. A műtét mélyaltatásban 1,5-2 órát vesz igénybe, amely után 1-2 napot kell linikai felügyelet mellett töltened. Speciális melltartót biztosítunk számodra, amelyet nagyjából 6 hétig kell viselned az eljárás után, a varratszedés 2-3 hét múlva történik, de már egy héttel a műtét utéán munkába állhatsz (kivéve, ha fizikai munkát végzel). A sportolással kb. egy hónapot várnod kell, de hidd el megéri, hogy után a megújult testeddel a lehető legnagyobb harmóniában folytasd a megszokott rutinodat. A mellek 6 hét után nyerik el a végleges, megújult formájukat. Alig várod már, hogy elteljen ez a 6 hét?

Gyere, kezdjük el ezt a szépítő, közös utazást egy személyes konzultációval!

kezelési időtartam1,5 óra
sebgyógyulás4 hét
fájdalomközepes
érzéstelenítésaltatás
kórházi tartózkodás1 nap
kötésspeciális kompressziós mellény
sport6-12 hét után
hega mellek mentén alig látható
munkából kiesés4-7 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Karplasztika

Ha kellemetlenül érzed magad ujjatlan ruha viselése esetén, vagy akár zárt felsőben is átütnek nem kívánt, nem ellégé feszes részek a felkarodon, tudok megoldást javasolni.

Tovább olvasom »

Rehab koktélok

Power- koktél: Sportsérüléssel vagy műtét utáni felépüléssel bajlódsz, regenerációt segítő mixünk segíteni fog. Vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak mellet cink és antioxidáns komplexe hatékonyan javítja a kondíciót és

Tovább olvasom »

Sclero star

Viszerekkel és gyenge érfalakkal küzdesz? Sclero star csomagunkkal kezeljük az esztétikai problémát és az akár fájdalmat okozó visszereket, erősítjük az érfalakat.  Az első alkalommal minden

Tovább olvasom »