Mellfelvarrás

Ahogy a természet az évszakok váltakozásával, úgy a tested is az idő múlásával és az őt ért események hatására folyamatosan alakul. Természetes, hogy a szoptatás, nagyobb hízás vagy fogyás nyomai a melleiden is visszaköszönnek. Tehát a változás elkerülhetetlen, de ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy az elégedetlenség is Tested és Közéd álljon. Légy jobb Önmagadért (#beabetterYouforYou), én személyre szabom a kívánságod!
A mellfelvarrás célja az emlők méretenék, alakjának és helyzetének korrekciója. Eltávolításra kerül az a felesleges bőr, amely a mirigyállomány feszességét megnehezíti, megtörténik a mellbimbó anatómiai állapotba rögzítése. Egyéni anatómiai és szöveti adottságaidhoz mérten változó lehet a bemetszések iránya és nagysága, helye, felmerülhet egyúttal implantátum behelyezése is a kívánt eredmény elérése érdekében. A műtét mélyaltatásban 1,5-2 órát vesz igénybe, amely után 1-2 napot kell linikai felügyelet mellett töltened. Speciális melltartót biztosítunk számodra, amelyet nagyjából 6 hétig kell viselned az eljárás után, a varratszedés 2-3 hét múlva történik, de már egy héttel a műtét utéán munkába állhatsz (kivéve, ha fizikai munkát végzel). A sportolással kb. egy hónapot várnod kell, de hidd el megéri, hogy után a megújult testeddel a lehető legnagyobb harmóniában folytasd a megszokott rutinodat. A mellek 6 hét után nyerik el a végleges, megújult formájukat. Alig várod már, hogy elteljen ez a 6 hét?

Gyere, kezdjük el ezt a szépítő, közös utazást egy személyes konzultációval!

kezelési időtartam1,5 óra
sebgyógyulás4 hét
fájdalomközepes
érzéstelenítésaltatás
kórházi tartózkodás1 nap
kötésspeciális kompressziós mellény
sport6-12 hét után
hega mellek mentén alig látható
munkából kiesés4-7 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Zsírszívás

–„Egészséges táplálkozás és rendszeres sportolás mellet is akadnak makacs zsírpárnáim…” –„Jól felépített, hatásos diéta ellenére is van pár „utolsó centi”, amitől nem tudok megszabadulni…” –„Nagyjából

Tovább olvasom »

Hasplasztika

A hasplasztika adta kontúrformáló és feszesítő lehetőségek mindkét nem számára látványos eredményt hozhatnak. Az alakformálás mellett a régió műtéti kezelése segíthet azoknak, akik aktív testmozgás,

Tovább olvasom »

Karplasztika

Ha kellemetlenül érzed magad ujjatlan ruha viselése esetén, vagy akár zárt felsőben is átütnek nem kívánt, nem ellégé feszes részek a felkarodon, tudok megoldást javasolni.

Tovább olvasom »