Hialuronsavas feltöltés

A hialuronsav a szervezetben  előforduló kötőszöveti komponens, természetes cukorszármazék. Legfontosabb tulajdonsága
a vízmegkötő képessége, ennek segítségével felel a bőr viszkoelasztikus képességéért, feszességéért. Antioxidáns szerepével képes a kötőszöveti sejtek aktiválására, ezzel serkenti a kollagén termelődést is, így bőrűnk ragyogásának és fiatalosságának egyik legszorgalmasabb motorja. Nem meglepő, hogy a leghatékonyabb és sokoldalúbb anti-aging készítmények fő alkotója.

 Legyen szó az ajkak formázásáról, dúsításáról, felszínesebb vagy mélyebb ráncok eltűntetéséről, esetleg markánsabb volumen pótlásról, bízhatsz bennem, hogy megtaláljuk a megfelelő hialuronsavas készítményt területtől függően! A különböző töménységű és rugalmasságú HA-fillerek, jól megválasztott beadási technikával pár perc alatt látványos, ám egyben természetes eredményt biztosítanak. Hatásukat az anyag mennyiségétől és a kezelt területtől függően 6-18 hónapig élvezheted.

A kezelésre nem kell előre készülnöd, a konzultáció után megtisztítjuk a sminktől, szennyeződésektől a kezelendő területet, majd rövid érzéstelenítési idő után el is végezhetjük  a feltöltést: vékony tűvel injektáljuk, a beavatkozás területtől  függően 10-20 percet vesz igénybe.

A kezelést követő pár órában kerüld a sminket, és a fokozott izzadást okozó helyzeteket. Ezeken kívül másra nem kell figyelned, csak élvezd, hogy még szebb lettél, tudod, a még jobb Önmagad!

+1-tipp: Prémium minőségű HA-sav tartalmú kozmetikummal otthoni bőrápolással is fokozhatod a kezelések hatását

Ezek is érdekelhetnek...

Mellimplantáció

A nőiesség egyik fő szimbóluma a világ legtöbb kultúrájában, évezredek óta: a mell. A formája, mérete azonban szépségideálonként eltérő. Konzultációink során én egyetlen szépségidált fogok

Tovább olvasom »

Magamról

Üdvözöllek, Dr. Kocsis Andrea plasztikai sebész szakorvos vagyok, a The Mermaid Factory megálmodója. Örömmel köszöntelek honlapomon, ahol bemutathatom számodra azt a világot, amely hosszú évek

Tovább olvasom »

Arcformálás férfiaknak

A kor előrehaladtával nemcsak éretebbé válhatnak a fárfiak vonásai, hanem arckarakterük is megváltozhat a bőr megereszkedésével, a vonások formálódásával. Elégedetebben néztél tükörbe pár évvel ezelőtt?

Tovább olvasom »