Hialuronsavas feltöltés

A hialuronsav a szervezetben  előforduló kötőszöveti komponens, természetes cukorszármazék. Legfontosabb tulajdonsága
a vízmegkötő képessége, ennek segítségével felel a bőr viszkoelasztikus képességéért, feszességéért. Antioxidáns szerepével képes a kötőszöveti sejtek aktiválására, ezzel serkenti a kollagén termelődést is, így bőrűnk ragyogásának és fiatalosságának egyik legszorgalmasabb motorja. Nem meglepő, hogy a leghatékonyabb és sokoldalúbb anti-aging készítmények fő alkotója.

 Legyen szó az ajkak formázásáról, dúsításáról, felszínesebb vagy mélyebb ráncok eltűntetéséről, esetleg markánsabb volumen pótlásról, bízhatsz bennem, hogy megtaláljuk a megfelelő hialuronsavas készítményt területtől függően! A különböző töménységű és rugalmasságú HA-fillerek, jól megválasztott beadási technikával pár perc alatt látványos, ám egyben természetes eredményt biztosítanak. Hatásukat az anyag mennyiségétől és a kezelt területtől függően 6-18 hónapig élvezheted.

A kezelésre nem kell előre készülnöd, a konzultáció után megtisztítjuk a sminktől, szennyeződésektől a kezelendő területet, majd rövid érzéstelenítési idő után el is végezhetjük  a feltöltést: vékony tűvel injektáljuk, a beavatkozás területtől  függően 10-20 percet vesz igénybe.

A kezelést követő pár órában kerüld a sminket, és a fokozott izzadást okozó helyzeteket. Ezeken kívül másra nem kell figyelned, csak élvezd, hogy még szebb lettél, tudod, a még jobb Önmagad!

+1-tipp: Prémium minőségű HA-sav tartalmú kozmetikummal otthoni bőrápolással is fokozhatod a kezelések hatását

Ezek is érdekelhetnek...

Seprűvéna kezelés

A seprűvénák megjelenése elsősorban esztétika gondot jelent „viselőjének”, de kezelésével hosszútávon komolyabb problémákat előzhetünk meg, és elfeledhetjük a mindennapjainkat megnehezítő kellemetlenségeket, az égető, fájó érzést.

Tovább olvasom »

C-vitamin duo

Tudtad, hogy a C-vitamin nemcsak az immunrendszeredet erősíti, hanem bőröd védekezőképességét is? Hogy antioxidáns hatásának köszönhetően nemcsak a téli vagy az influenzás időszakban, hanem a

Tovább olvasom »