Plasztikai sebészeti műtétek

Szerencsésnek érzem magam, elmondhatom, hogy az élet több területén találkoztam már a számomra “Tökéletessel”. Apróságok, pillanatok csupán amik mégis megszépítik napról napra az életünket. Például amikor ráleltem pár éve a tökéletes parfümre vagy amikor hazaérkezéskor a kutyáimat megölelhetem. De ilyen az is, amikor egy beavatkozás után a pácienseim először néznek tükörbe, és sugárzik a boldogságtól a tekintetük.
Hivatásom és szenvedélyem lett a plasztikai sebészet, ám itt nem hiszek, abban, hogy találkozhatok A Tökéletessel, hisz az mindenkinek mást jelent…. Az egyetem elvégzése alatt, a világ különböző pontján klinikai tapasztalatot szerezve, majd esetről esetre jöttem rá, hogy nincs igazi tankönyvi példa a testformálásban, ami felé tartani szeretnék. Nem egy fotót, ideált szeretnék reprodukálni. A tökéletességet csupán egy formában tudom munkám során elképzelni: megtalálni a legjobb, személyre szabott, így a legtökéletesebb megoldást Számodra, ami elégedettebbé, teljesebbé tesz Téged ebben a sokszínű világban! #beabetterYouforYou
Nézz körül a honlapomon és találkozzunk egy személyes konzultáción, ahol megbeszéljük kérdéseidet! Boldog lennék, ha én mutathatnám be Neked új, elégedett Önmagadat!