Facelifting

A legtöbb plasztikai beavatkozás kortól függetlenül személyre szabható, az arc és a test egyedi adottságait figyelembe véve variálható. A faceliftinggel viszont kifejezetten az idősebb korosztálynak szeretnék segíteni. Az arc több területét érintő beavatkozásról van szó, ahol az időskorral kialakult változásokat formáljuk harmónikusan. Célunk, hogy 10-15 évvel fiatalabbkori Önmagad mosolyogjon vissza a tükörből. S bár összetett műtétről van szó, akár már a beavatkozás napján otthon pihenhetsz.

Mely régiókat és hogy alakítjuk a fiatalító hatás érdekében? Alapvetően négy terület együttes vagy kölünböző mértékben kombinált kezelését értjük Facelifting alatt: homlok, arcközép, arc-állív és nyak, dekoltázs környéke. Van ahol a volumenvesztés, van ahol a bőr megereszkedése, a ráncok elmélyülése felelős az idős, fáradt arcért. A lógó bőrrészeket, mint a toka, nyak vagy a szem régiójában kifeszítve felvarjuk. Az orr-száj redőket színtén varrással feszesítjük, az orcák fiatalos teltségét a zsírpárnák átpozícionálásaval hozzuk vissza. A varrások okozta hegeket rejtett zúgokba (pl.: fül mögötti redő) helyezzük el.

A műtét altatás esetén 2-2,5 órát vesz igénybe, majd egy napos klinikai tartózkodást igényel. Amennyiben helyi érzéstelenítésben végezzük 3-3,5 órát igényel, és 6 óra megfigyelés után megengedett a további otthoni pihenés. Fizikia munkától való kímélet ideálisan 7-10 nap, de ez idő alatt is csak diszkrét testszínű ragasztócsíkok jelzik a beavatkozás helyét. A felépülés alatt ödémára, elviselhető fájdalomra számítani lehet, ám 7-14 nap után a varratszedés is megtörténik, és a Páciensek nagy része 1 hét után teljesen vissza tud térni társas szokásaihoz, korábbi életviteléhez.

A műtét hossza, az érzéstelenítés típusa, a felépülés rétegzettsége azon is múlik, hogy mennyi és mely területeket érintjük a beavatkozás során. Ez mitől függ? Csak és kizárólag: Tőled, a te adottságaidtól és céljaidtól. Az én célom a maximális szakmai együttműködés az elégedettebb Önmagad megalkotásáért!
Várlak személyes konzultációra, hogy megbeszéljük a felmerülő kérdéseket!

kezelési időtartam2-4 óra
sebgyógyulás2 hét
fájdalomalacsony
érzéstelenítésaltatás vagy helyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás1 nap vagy 6 óra megfigyelés
kötésszükség esetén vékony testszínű fedőtapasz
sport6 hét
hegláthatatlan
munkából kiesés10-14 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Botox

 A botoxkezelés világszerte a legkedveltebb ránctalanító eljárás, köszönhetően a gyors-és fájdalommentes beadásnak, a szövődmények csekély kockázatának, és a biztos eredménynek. Az eljárás során a  botolinum-toxin

Tovább olvasom »

Sclero star

Viszerekkel és gyenge érfalakkal küzdesz? Sclero star csomagunkkal kezeljük az esztétikai problémát és az akár fájdalmat okozó visszereket, erősítjük az érfalakat.  Az első alkalommal minden

Tovább olvasom »