Blog,újdonságok

A csodálatos C: Vitamin kívül-belül

Olvasgathatunk a vitaminpótlásról, az immunerősítésről vagy a pigmentfoltok legyűréséről, sőt van, aki még másnaposság ellen is emlegeti a C-vitamint. Nos, mi is csak dícsérni és ajánlani tudjuk Nektek. De, hogy is van ez, tényleg létezik csodaszer, ami kívül-belül regenerál és fiatalít minket? Összeszedtünk Nektek pár bizonyított tényt, amiknek áldásos hatását mi is élvezzük és alkalmazzuk kezeléseink során nap min nap!

– Harcba száll a szabadgyökökkel, amik a bőröregedés jelentős okozói,mivel vízben oldodó antioxidáns, így sikeres blokkolni is tudja őket.

Védelmet nyújt a káros UV-hatásokkal szemben, sőt, ha reggel használod szérum formájában fényvédődet is felerősíti.

Felturbózza a kollagéntermelést: a bőr saját kollagén tartalmának megtartása nagyon fontos az anti-aging kúrák során. Kívülről krémekbe, és ampullákba rejtett kollagénnel nem tudod pótolni az elveszett mennyiséget, ám a C-vitamin vízben oldott változatának folyamatos használatával bizonyítottan támogatod a kollagénháztartásodat. 

Halványítja a pigmentfoltokat: bár a folyamat nem gyors és precízen használt bőrépolási rutinra van hozzá szükség, de azon pigmenfoltok esetében, ahol lehet külső megoldás, ott vesd be bátran a “hős C-t”! Fegyvereneme itt az, hogy képes gátolni a pigmentek termeléséért felelős enzimet.

– Belső hajtóerő: Nemcsak a topikális keezeléseknél, hanem immunrendszerünk erősítésében is elsődleges harcostársunk. A minél jobb hasznosulás érdekében mi infúzióskúrák segítségével juttatjuk be a szervezetetekbe, ezáltal gyorsan és célirányosan dolgozunk vele. Több koktélunk összetevője: segít a kimerültség kezelésében, véd a degeneratív folyamatokkal szemben, de ásványi anayagokkal és ionokkal kombinálva hű társad lesz a tavaszi detoxikálásban is.
Ha meghoztuk a kedvedet, hogy beépítsd a mindennapi bőrápolási rutinod vagy a tavaszi megújulásodba ezt az elbüvőlő csodafegyvert, keress minket!

 

 

Megtalálsz az újságárusoknál (is) 😉

A februárban lezajlott 2. Plasztika Esztétika Infónap és Expo több szempontból is izaglmas esemény olt számomra. Egyrészről remek alkalom volt, hogy személyesn találkozzak Veletek és beszélhessünk egy-két Titeket foglalkoztató kérdésről, kezelésről. Bízom benne, hogy mind az előadásom, mind a négyszemközt zajló diskurzusok segítettek megtaláni a Hozzátok leginkább illő szépészeti kezelést.
Másrészt nemcsak az expo napját jelentette ez az alkalom, hanem ekkor jelet meg a Plasztika Esztétika Magazin legújabb száma, amelyben Mizse Bernadett készített velem egy remek interjút. Ha érdekel Titeket, hogy milyen út vezetett engem a plasztikai sebészethez, hogy született meg a Mermaid Factory vagy miben tudok Nektek segíteni, akkor keressetek meg a 2020 évi 1. lapszámban. Ha további kérdések merülnek fel a kezeléseinkkel kapcsolatban keress minket itt!

Ezek is érdekelhetnek...

Zsírbontás injekcióval

Az epsavas zsírbontás új utakat nyitott meg a lokális, kisebb zsírpárnák eltűntetésében, a helyi zsírlerakódások feloldásában. Ha Te is küzdesz olyan nem kívánt “párnácskákkal”, amiket

Tovább olvasom »

Zsírszívás

–“Egészséges táplálkozás és rendszeres sportolás mellet is akadnak makacs zsírpárnáim…” –“Jól felépített, hatásos diéta ellenére is van pár “utolsó centi”, amitől nem tudok megszabadulni…” –“Nagyjából

Tovább olvasom »