Blog,újdonságok

A csodálatos C: Vitamin kívül-belül

Olvasgathatunk a vitaminpótlásról, az immunerősítésről vagy a pigmentfoltok legyűréséről, sőt van, aki még másnaposság ellen is emlegeti a C-vitamint. Nos, mi is csak dícsérni és ajánlani tudjuk Nektek. De, hogy is van ez, tényleg létezik csodaszer, ami kívül-belül regenerál és fiatalít minket? Összeszedtünk Nektek pár bizonyított tényt, amiknek áldásos hatását mi is élvezzük és alkalmazzuk kezeléseink során nap min nap!

– Harcba száll a szabadgyökökkel, amik a bőröregedés jelentős okozói,mivel vízben oldodó antioxidáns, így sikeres blokkolni is tudja őket.

Védelmet nyújt a káros UV-hatásokkal szemben, sőt, ha reggel használod szérum formájában fényvédődet is felerősíti.

Felturbózza a kollagéntermelést: a bőr saját kollagén tartalmának megtartása nagyon fontos az anti-aging kúrák során. Kívülről krémekbe, és ampullákba rejtett kollagénnel nem tudod pótolni az elveszett mennyiséget, ám a C-vitamin vízben oldott változatának folyamatos használatával bizonyítottan támogatod a kollagénháztartásodat. 

Halványítja a pigmentfoltokat: bár a folyamat nem gyors és precízen használt bőrépolási rutinra van hozzá szükség, de azon pigmenfoltok esetében, ahol lehet külső megoldás, ott vesd be bátran a „hős C-t”! Fegyvereneme itt az, hogy képes gátolni a pigmentek termeléséért felelős enzimet.

– Belső hajtóerő: Nemcsak a topikális keezeléseknél, hanem immunrendszerünk erősítésében is elsődleges harcostársunk. A minél jobb hasznosulás érdekében mi infúzióskúrák segítségével juttatjuk be a szervezetetekbe, ezáltal gyorsan és célirányosan dolgozunk vele. Több koktélunk összetevője: segít a kimerültség kezelésében, véd a degeneratív folyamatokkal szemben, de ásványi anayagokkal és ionokkal kombinálva hű társad lesz a tavaszi detoxikálásban is.
Ha meghoztuk a kedvedet, hogy beépítsd a mindennapi bőrápolási rutinod vagy a tavaszi megújulásodba ezt az elbüvőlő csodafegyvert, keress minket!

 

 

Megtalálsz az újságárusoknál (is) 😉

A februárban lezajlott 2. Plasztika Esztétika Infónap és Expo több szempontból is izaglmas esemény olt számomra. Egyrészről remek alkalom volt, hogy személyesn találkozzak Veletek és beszélhessünk egy-két Titeket foglalkoztató kérdésről, kezelésről. Bízom benne, hogy mind az előadásom, mind a négyszemközt zajló diskurzusok segítettek megtaláni a Hozzátok leginkább illő szépészeti kezelést.
Másrészt nemcsak az expo napját jelentette ez az alkalom, hanem ekkor jelet meg a Plasztika Esztétika Magazin legújabb száma, amelyben Mizse Bernadett készített velem egy remek interjút. Ha érdekel Titeket, hogy milyen út vezetett engem a plasztikai sebészethez, hogy született meg a Mermaid Factory vagy miben tudok Nektek segíteni, akkor keressetek meg a 2020 évi 1. lapszámban. Ha további kérdések merülnek fel a kezeléseinkkel kapcsolatban keress minket itt!

Ezek is érdekelhetnek...

Zsírszívás

–„Egészséges táplálkozás és rendszeres sportolás mellet is akadnak makacs zsírpárnáim…” –„Jól felépített, hatásos diéta ellenére is van pár „utolsó centi”, amitől nem tudok megszabadulni…” –„Nagyjából

Tovább olvasom »

Elérhetőségek

Elérhetőségek Segíthetünk? Kollégánk 72 órán belül kapcsolatba lép Önnel! Dr. Kocsis Andrea +36 70 395 2197 hello@drkocsisandrea.com Facebook Instagram E-mail A címre kattintva elérhetővé válik

Tovább olvasom »