Fülplasztika

A fül plasztikai formálásával több ezt a területet érintő kérésen tudunk segíteni. Van, akit a fülei asszimetriája, formája zavarja, van akinél a fülbevaló lyuka ereszkedik meg, szakad át, s van aki a fejformájához harmónikusabban passzoló füleket szeretne.

Az elálló, megnagyobodott füleknél a fülkagyló porcát kisebbítjük, majd a fülkagylót hátrébb pozícionáljuk. A fülkagyló ívén, a lehajló füleken, asszimetriák kiegyenlítésén további apróbb porceltávolításokkal tudunk segíteni. Fülcimpa korrekciója esetén a megnyúlt, eldeformálódott részeket kimetszük, és a cimpa eredeti formájához leginkább hasonló ívben összeöltjük.

A fület érintő beavatkozásokat helyi érzéstelenítéssel végezzük, pár órás megfigyelés után, általunk biztosított, a fület rögzítő pánttal haza is engedünk. A varrataid lehetnek (a terület és egyedi adotttságaidtól függően) felszívódoak vagy 7 nap után eltávolítandóak. A varratszedésig viselned kell a rögzítő pántot, ami lényegében egy diszkrét hajpántot jelent. Az első napokban enyhe ödéma jelentkezhet, ezt otthon jegelheted, erős fájdalmad nem lesz, enyhe szúró-feszülő érzést fájdalomcsillapítóval enyhíthetsz (kérlek a gyógyszer típusáról egyeztessünk majd). A mindennapi rutinodhoz, munkádhoz (kivéve erős fizikai munka) már a műtét hetében visszatérhetsz, aktív sporttevékenységgel a minél könnyebb és szebb gyógyulás érdekében érdemes 1 hónapot várnod. Az eredmény szinte azonnal látványos lesz, de a végleges forma kialakulása 2-3 hónapot vesz igénybe.

Régóta zavarnak füleid vagy korrigálnál a fülcimpádon? Gyere, találunk együtt megoldást!

kezelési időtartam1-1,5 óra
sebgyógyulás2 hét
fájdalomalacsony
érzéstelenítéshelyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás4- 6 óra megfigyelés
kötéskompressziós fülpánt
sport4 hét
hegrejtett
munkából kiesés5 nap


Ezek is érdekelhetnek...

Testformálás zsírszívással

Aktív sportélet és tudatos táplákozás mellett is előfordulhat, hogy tesszerte megmaradnak makacs, kisebb, de annál zavaróbb zsírpárnák. Ha elégedettebb testképre törekszel, megoldást jelent, ha zsírszívással

Tovább olvasom »

Plasztikai sebészeti műtétek

Szerencsésnek érzem magam, elmondhatom, hogy az élet több területén találkoztam már a számomra “Tökéletessel”. Apróságok, pillanatok csupán amik mégis megszépítik napról napra az életünket. Például

Tovább olvasom »

Arcformálás férfiaknak

A kor előrehaladtával nemcsak éretebbé válhatnak a fárfiak vonásai, hanem arckarakterük is megváltozhat a bőr megereszkedésével, a vonások formálódásával. Elégedetebben néztél tükörbe pár évvel ezelőtt?

Tovább olvasom »