Fülplasztika

A fül plasztikai formálásával több ezt a területet érintő kérésen tudunk segíteni. Van, akit a fülei asszimetriája, formája zavarja, van akinél a fülbevaló lyuka ereszkedik meg, szakad át, s van aki a fejformájához harmónikusabban passzoló füleket szeretne.

Az elálló, megnagyobodott füleknél a fülkagyló porcát kisebbítjük, majd a fülkagylót hátrébb pozícionáljuk. A fülkagyló ívén, a lehajló füleken, asszimetriák kiegyenlítésén további apróbb porceltávolításokkal tudunk segíteni. Fülcimpa korrekciója esetén a megnyúlt, eldeformálódott részeket kimetszük, és a cimpa eredeti formájához leginkább hasonló ívben összeöltjük.

A fület érintő beavatkozásokat helyi érzéstelenítéssel végezzük, pár órás megfigyelés után, általunk biztosított, a fület rögzítő pánttal haza is engedünk. A varrataid lehetnek (a terület és egyedi adotttságaidtól függően) felszívódoak vagy 7 nap után eltávolítandóak. A varratszedésig viselned kell a rögzítő pántot, ami lényegében egy diszkrét hajpántot jelent. Az első napokban enyhe ödéma jelentkezhet, ezt otthon jegelheted, erős fájdalmad nem lesz, enyhe szúró-feszülő érzést fájdalomcsillapítóval enyhíthetsz (kérlek a gyógyszer típusáról egyeztessünk majd). A mindennapi rutinodhoz, munkádhoz (kivéve erős fizikai munka) már a műtét hetében visszatérhetsz, aktív sporttevékenységgel a minél könnyebb és szebb gyógyulás érdekében érdemes 1 hónapot várnod. Az eredmény szinte azonnal látványos lesz, de a végleges forma kialakulása 2-3 hónapot vesz igénybe.

Régóta zavarnak füleid vagy korrigálnál a fülcimpádon? Gyere, találunk együtt megoldást!

kezelési időtartam1-1,5 óra
sebgyógyulás2 hét
fájdalomalacsony
érzéstelenítéshelyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás4- 6 óra megfigyelés
kötéskompressziós fülpánt
sport4 hét
hegrejtett
munkából kiesés5 nap


Ezek is érdekelhetnek...

Elérhetőségek

Elérhetőségek Segíthetünk? Kollégánk 72 órán belül kapcsolatba lép Önnel! Dr. Kocsis Andrea +36 70 395 2197 hello@drkocsisandrea.com Facebook Instagram E-mail A címre kattintva elérhetővé válik

Tovább olvasom »

Hialuronsavas feltöltés

A hialuronsav a szervezetben  előforduló kötőszöveti komponens, természetes cukorszármazék. Legfontosabb tulajdonsága a vízmegkötő képessége, ennek segítségével felel a bőr viszkoelasztikus képességéért, feszességéért. Antioxidáns szerepével képes

Tovább olvasom »