Combplasztika

A complasztikai eljárással szeretnélek hozzá segíteni, hogy életed fő céljait ne csak magabiztos léptekkel, hanem feszes, karcsú combú, elégedett léptekkel tehesd meg! Sokszor sport és megfelelő életmód ellenére is szükségesnek érezheted a bevatkozást, ne takargasd lábaidat nyáron, ne rejtsd bő ruhák mögé egész évben!

Van megoldás az utolsó felelsleges kilók eltűntetésére, vagy a nem eléggé tónusos combok formálására. Előbbi esetben a complasztika zsírleszívással is kombinálható, ha erre a kiegészítésre nincs szükséged, akkor a feleslegesnek ítélt bőrt a láb belső oldaláról eltávolítjuk. Az esztétikus feszesítő varrást a combhajlatba rejtjük, ezáltal megszűnik a belső rész megereszkedése, a bőr feszes lesz. Ha markánsabb bőrfelesleget távolítunk el, úgy körköresen a comb belső oldalán vezetett ívben feszesítünk. 

A beavatkozás összetettségétől függően a műtétet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük, kb. 1-2 órát vesz igénybe. Maximum 1 éjszakát kell a klinikán töltened, majd haza is engedünk általunk biztosított speciális kompressziós nadrágban, amelyet diszkréten tudsz a hétköznapi viseleted alatt hordani. Erre még 2-3 hétig lesz szükség. Varratszedésre 2-3 hét múlva kerül sor, ez idő tájt már a munkavégzés is megengedett, sporttevékenységeket csak a teljes felépülés után 6-8 hét elteltével kezdj újra!

Milyen eredmények várhatóak Nálad? Melyik eljárás alkalmas a Te elégedettebb Önmagad megformálásához? Várlak, beszéljük meg személyesen!

kezelési időtartam1,5-2 óra
sebgyógyulás4 hét
fájdalomközepes
érzéstelenítésaltatás vagy helyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás1 nap vagy 6 óra megfigyelés
kötésspeciális kompressziós nadrág
sport6 hét
hegdiszkrét
munkából kiesés1-2 hét

Ezek is érdekelhetnek...

C-vitamin duo

Tudtad, hogy a C-vitamin nemcsak az immunrendszeredet erősíti, hanem bőröd védekezőképességét is? Hogy antioxidáns hatásának köszönhetően nemcsak a téli vagy az influenzás időszakban, hanem a

Tovább olvasom »

Mellkisebbítés

A mellek mérete és formája nemcsak önmagunk testképét befolyásolhatja, hanem társasági és életmódbeli szokásainkat is meghatározhatja. Ha nagy méretű keblek miatt feszélyezve érezzük magunkat, napi

Tovább olvasom »