Otthoni bőrápolás

Ha kozmetikumokról, otthoni bőráplásról van szó, akkor mi a kevesebb több alapon választunk és ajánlunk megoldást Számodra is! Szeretjük, ha egy kozmetikum célzott és hatékony, nem ígér többet, mint ami, de a funkcióját a legjobban látja el. Szeretjük, ha nem nekünk kell gondolkodnunk a pörgős mindennapokban, hogy mit-mikor-milyen arányban használjuk, hanem kész, professzionális megoldást kapunk. Szeretjük, ha rejtélyes új alapanyagok helyett, már sokat bizonyított összetevőktől kapunk innovatív megoldást.

Ezt a kényelmet és ragyogó eredményt biztosítja számunkra a svájci Teoxane kozmetiumcsalád. Az előállító laboratórium hosszú évek óta a hialuronsavas feltöltések és kezelések élmezőnyében dolgozik, ezek a sikerek és eredmények hívták életre kozmetikumcsaládjukat.
Termékpalettájuk teljes körűen tisztítja, hidratálja, megújítja és védi bőrödet az öregedés látható jeleivel és a mindannapi környezeti hatásokkal szemben.

Anti-aging termékeik 100%-ban nem állati eredetű és biológiai úton lebomló, biokompatibilis hialuronsavat tartalmaznak, amely gyors és hosszantartó hatást biztosít bőröd számára. Pigmentegyenletlenségek esetén magas C-vitamin tartalmú szérummal és A.H.A-savas hámlasztóval, irritált, érzékeny területeken aloe verával, árnikával és szalmagyorpárral járulnak hozzá az egységes bőrfelszín kialakításához. A mindennapi tisztító-hidratáló rutinodat rózsavizes micellás lemosóval és a kozmetikai piacon egyedülállóan magas koncentrációjú hialauronsav és antioxidáns tartalmú szérummal, maszkkalalapozzák meg. Bőrtípusnak és életmódodnak (fényvédelem, színezettség) megfelelően választhatsz hidrátáló krémet és alapozót.

Szeretél professzionálisan választani és szépségedet hatásosan fokozni? Keress minket bátran, hogy együtt összeállítsuk kedvenc otthoni arcápolócsomagodat.

Ezek is érdekelhetnek...

Intimplasztika

Hölgyeim, lássuk be: sok-sok sztereotípia lengi körül a szebbik nemet, némelyik talán kissé alaptalan, de egy biztosan igaz: szeretünk és sokat csacsogunk, beszélgetünk. Nemcsak sokat,

Tovább olvasom »

Fülplasztika

A fül plasztikai formálásával több ezt a területet érintő kérésen tudunk segíteni. Van, akit a fülei asszimetriája, formája zavarja, van akinél a fülbevaló lyuka ereszkedik

Tovább olvasom »