Karplasztika

Ha kellemetlenül érzed magad ujjatlan ruha viselése esetén, vagy akár zárt felsőben is átütnek nem kívánt, nem ellégé feszes részek a felkarodon, tudok megoldást javasolni.

A kar plasztikai korrekciója során a megereszkedett bőrt, illetve zsírt (zsírszívással is kombinálható eljárás) távolítjuk el a műtőben, majd a megfeszített bőrt irányától és mennyiségétől függően a hónaljban vagy a kar belső felén esztétikus modón megvarrjuk. Altatásban 1,5-2 órán át tart a beavatkozás, ezt követően pedig akár már aznap vagy 1 éjszaka benntartozkodás után indulhatsz haza. Otthonodba az általunk biztosított kompressziós karvédővel engedünk, amit 2-3 hétig szükséges viselned, diszkréten a hétköznapi öltözet alatt. 14 nap után varratot szedünk, de kíméletesen már 1 hét után munkába is állhatsz, 4-6 héttel a beavatkozás után pedig pedig fokozatosan visszatérhetsz a kedvenc sporttevékenységedhez is.

S bár már a klinikáról való távozás napján feszesebb, elégedett Önmagad fog szembe nézni Veled a tükörben, a végső eredmény nagyjából negyed év alatt alakul ki.

Búcsút intenél az „integető izmaidnak” te is? Beszéljük meg személyesen a részleteket.

kezelési időtartam1-2 óra
sebgyógyulás4 hét
fájdalomalacsony
érzéstelenítésaltatás vagy helyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás1 nap vagy 6 óra megfigyelés
kötésspeciális kompressziós karpánt
sport4-6 hét
hegdiszkrét
munkából kiesés1 hét

Ezek is érdekelhetnek...

Facelifting

A legtöbb plasztikai beavatkozás kortól függetlenül személyre szabható, az arc és a test egyedi adottságait figyelembe véve variálható. A faceliftinggel viszont kifejezetten az idősebb korosztálynak

Tovább olvasom »

Mellkisebbítés

A mellek mérete és formája nemcsak önmagunk testképét befolyásolhatja, hanem társasági és életmódbeli szokásainkat is meghatározhatja. Ha nagy méretű keblek miatt feszélyezve érezzük magunkat, napi

Tovább olvasom »