Botox

 A botoxkezelés világszerte a legkedveltebb ránctalanító eljárás, köszönhetően a gyors-és fájdalommentes beadásnak, a szövődmények csekély kockázatának, és a biztos eredménynek.
Az eljárás során a  botolinum-toxin higított oldatát fecskendezzük be az előre kijelölt apró szúrási pontokra. A botox ideiglenesen blokkolja az idegvégződésben az ingerületátvitelt az izmokra, így megszabadulhatunk az ezen izmok mozgásából fakadó nem kívánt ráncainktól.
A szakszerű és gyors kezelést követően nincs más dolgod, mint pár óráig függőleges helyzetben maradni, kerülni a magas hőhatást (szauna, szolárium, napozás) és 2-3 napig félretenni az aktív testmozgást, majd elégedetten mosolyogni a tükörképedre!
Bizony, használd bátran a legszélesebb mosolyod, legboldogabb grimaszaidat, hiszen csupán tévhit, hogy mimikátlan, szobor arckifejezést ad a botoxkezelés. Hatása átlagosan 4-6 hónapig tart, a még harmonikusabb összkép, üdébb megjelenésért javasoljuk 2-3 hét múlva hialuronsavas eljárással kombinálni a kezelést.

Az arcon megjelenő ráncok kisimítása mellett a túlzott izzadás (hiperhidrózis) visszaszorításában is megfelelő partner a botox, segítünk: hónalj, talp, tenyér területen. További részletekért várlak személyes konzultációra!

+1 -tipp: Szemöldök műtét nélküli megemélésénél is választhatod a botoxterápiát!

Ezek is érdekelhetnek...

Zsírbontás injekcióval

Az epsavas zsírbontás új utakat nyitott meg a lokális, kisebb zsírpárnák eltűntetésében, a helyi zsírlerakódások feloldásában. Ha Te is küzdesz olyan nem kívánt „párnácskákkal”, amiket

Tovább olvasom »

Seprűvéna kezelés

A seprűvénák megjelenése elsősorban esztétika gondot jelent „viselőjének”, de kezelésével hosszútávon komolyabb problémákat előzhetünk meg, és elfeledhetjük a mindennapjainkat megnehezítő kellemetlenségeket, az égető, fájó érzést.

Tovább olvasom »

Magamról

Üdvözöllek, Dr. Kocsis Andrea plasztikai sebész szakorvos vagyok, a The Mermaid Factory megálmodója. Örömmel köszöntelek honlapomon, ahol bemutathatom számodra azt a világot, amely hosszú évek

Tovább olvasom »