Menu
vitamin

Vitaminos infúzióterápia

Vitaminos infúzióterápia

A vitaminok és táplálékkiegészítők kínálatában könnyű elveszni vagy akár nem jól választani. Előfordulhat, hogy figyelsz a vitamin és ásványi anyag visszapótlásra, de nem jól hasznosuló formában vagy arányban tudod alkalmazni. A kapszulás vitaminokkal szemben az infúzióterápiás megoldással azonnal érezheted a hatást, hiszen 100%-ban biológialiag hasznosul, közvetleneül a véráramba kerül (nem terheli a gyomrodat), személyedhez és igényedre szabott vitamin variációt kapsz. Nem utolsó sorban a mindennapi porciózástól is megkímélheted magad, hiszen egy alkalommal egy havi dózisnak megfelelő ásványi anyagot juttatunk szervezetedbe.

Évszaktól, élethelyzettől, egészségügyi állapottól és egyéni céltól függően személyre szabott csomagot állítunk össze számodra. Koktéljaink C-, B1-, B2- vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmaznak a célnak megfelelő arányban.

Ismerkedj meg pár variációval:

Energy-koktél: Ha magasabb igénybevételnek vagy kitéve jelenleg vagy sportolás közben szeretnél még jobban teljesíteni akkor ajánljuk Neked, ezt az aminosavakat, vitaminokat, cinket és kalciumot tartalmazó csomagot.

Neuro- koktél : Sűrű munkahelyi időszak, esetleg viszgaidőszak vár Rád? Kezdj bele kisimultan, vitálisan. Az idegrendszerre kiemelkedő hatással bíró Neuro-cocktail a vitaminok mellett ionokat és ásványi nyomelemeket tartalmaz.

C-vitamin-koktél : Igazi csodafegyver az immunrndszer támogatására. Ha szeretnéld megelőzni a betegségeket, vagy éppen egy meglévő betegségből való kilábalást gyorsítanál, jelentkezz be Hozzánk egy magas antioxidáns tartalmú kúrára.

Power- koktél: Sportsérüléssel vagy műtét utáni felépüléssel bajlódsz, regenerációt segítő mixünk segíteni fog.

Beauty-koktél: Ha szeretnéd a mindennapi bőrápolási rutinos eredményéd feltúrbozni egy nagyobb eseményre, vagy csak üdébbé tennéd arcbőrödet infúzión keresztül is tudunk megoldást javasolni.

Detox- koktél Ha a bárpult melletti koktélokból kicsit sok volt vagy megviselt a fesztiválszezon, gyere és újratöltünk energiával: nagy dózisú C- és B-vitaminok mellett ásványi anyagokat és ionokat tartalmazó komplexünk segítségével.

Várunk regenerálódni, feltöldőni!