Urban detox

Kimerültnek és stresszesnek érzed magad? Nemcsak érzed, hanem már a tükörképeden is fakóbb önmagad tekint vissza? Neked találtuk ki urban detox párosunkat, ami orvosi injekció kúrával belülről és egy neuroaging kozmetikai kúrával kivülről varázsolja vissza a lendületedet.

Med&Derm csomagjaink egyedülálló lehetőséget kínálnak a megelőzés, gyógyítás és luxus kezelések világában. A The Mermaid Factory orvos és bőrterápiás csapata fog össze egészséged és szépséged érdekében, hogy komplex megoldást kínálhassunk 1-1 problémakörre. Hiszünk benne, hogy egészséged és szépséged a belső harmóniából és elégedettségből fakad. Med&Derm csomagjaink minden esetben egy orvosi konzultációval kezdődnek.
Célunk, hogy az orvosi kezeléssel elért eredményeinket kezeléseink kiegészítésével hosszú távon tudd élvezni. Ne csak gyógyulj, hanem légy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png Med-orvosi megoldásunk:  Vitaminos infúzióterápia, ahol a kapszulás vitaminokkal szemben azonnal érezheted a hatást, hiszen 100%-ban biológiailag hasznosul, közvetleneül a véráramba kerül (nem terheli a gyomrodat), személyedhez és igényedre szabott vitamin variációt kapsz. Az idegrendszerre kiemelkedő hatással bíró Neuro-cocktail a vitaminok mellett ionokat és ásványi nyomelemeket tartalmaz. Urban detox csomagunkban emelt adagú C-vitaminnal párosítjuk, ami kiváló antioxidáns hatásának köszönhetően szembe száll a városi életmód által fokozódó szabad gyök kialakulással.

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngDerm-bőrterápiás megoldásunk: Minden külső inger, hatással van a bőr idegsejtjeire. Az idegsejtek károsodhatnak, és ez által öregedhetnek, ez a bőr öregedési folyamatára is hatással van. Ez a folyamat a neuroaging, ami a kollagén és elasztin rostok öregedésén keresztül a bőr öregedéséhez vezet. Ampullakúránk a 4 fő külső stressz- és szennyezőfaktorra reagál: a légszennyezésre, a számítógépek és telefonok által kibocsátott károsító kék fényre, a technikai eszközök szabadgyök képző hatására és a felgyorsult életvitelre. A kezelés két fő kulcspontja: bőrkiegyenlítés és védelem!

Ezek is érdekelhetnek...

Szemhéjplasztika férfiaknak

A markáns, férfias tekintetet nagyban befolyásolja a szemhéjak formája, feszessége. Egyéni adottság vagy életkortól megereszkedett szemhéj fáradtá, megviselté teszi tekintetünket. A felső szemhéj megereszkedése látásunkat

Tovább olvasom »

Shop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id ante ultricies, rutrum arcu non, posuere tellus. Ut pulvinar, ipsum quis lobortis finibus, tortor lacus

Tovább olvasom »

Savas hámlasztás

A szakszerűen végzett kémiai hámlasztó kezelésekkel nem csupán különböző bőrproblémákra, de más-más korosztálynak is tudunk megoldást kínálni. Legyen szó fiatalkori pattanásos, babavárás következtében visszamaradt hormonváltozás

Tovább olvasom »