Urban detox

Kimerültnek és stresszesnek érzed magad? Nemcsak érzed, hanem már a tükörképeden is fakóbb önmagad tekint vissza? Neked találtuk ki urban detox párosunkat, ami orvosi injekció kúrával belülről és egy neuroaging kozmetikai kúrával kivülről varázsolja vissza a lendületedet.

Med&Derm csomagjaink egyedülálló lehetőséget kínálnak a megelőzés, gyógyítás és luxus kezelések világában. A The Mermaid Factory orvos és bőrterápiás csapata fog össze egészséged és szépséged érdekében, hogy komplex megoldást kínálhassunk 1-1 problémakörre. Hiszünk benne, hogy egészséged és szépséged a belső harmóniából és elégedettségből fakad. Med&Derm csomagjaink minden esetben egy orvosi konzultációval kezdődnek.
Célunk, hogy az orvosi kezeléssel elért eredményeinket kezeléseink kiegészítésével hosszú távon tudd élvezni. Ne csak gyógyulj, hanem légy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png Med-orvosi megoldásunk:  Vitaminos infúzióterápia, ahol a kapszulás vitaminokkal szemben azonnal érezheted a hatást, hiszen 100%-ban biológiailag hasznosul, közvetleneül a véráramba kerül (nem terheli a gyomrodat), személyedhez és igényedre szabott vitamin variációt kapsz. Az idegrendszerre kiemelkedő hatással bíró Neuro-cocktail a vitaminok mellett ionokat és ásványi nyomelemeket tartalmaz. Urban detox csomagunkban emelt adagú C-vitaminnal párosítjuk, ami kiváló antioxidáns hatásának köszönhetően szembe száll a városi életmód által fokozódó szabad gyök kialakulással.

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngDerm-bőrterápiás megoldásunk: Minden külső inger, hatással van a bőr idegsejtjeire. Az idegsejtek károsodhatnak, és ez által öregedhetnek, ez a bőr öregedési folyamatára is hatással van. Ez a folyamat a neuroaging, ami a kollagén és elasztin rostok öregedésén keresztül a bőr öregedéséhez vezet. Ampullakúránk a 4 fő külső stressz- és szennyezőfaktorra reagál: a légszennyezésre, a számítógépek és telefonok által kibocsátott károsító kék fényre, a technikai eszközök szabadgyök képző hatására és a felgyorsult életvitelre. A kezelés két fő kulcspontja: bőrkiegyenlítés és védelem!

Ezek is érdekelhetnek...

C-vitamin duo

Tudtad, hogy a C-vitamin nemcsak az immunrendszeredet erősíti, hanem bőröd védekezőképességét is? Hogy antioxidáns hatásának köszönhetően nemcsak a téli vagy az influenzás időszakban, hanem a

Tovább olvasom »

Botox

 A botoxkezelés világszerte a legkedveltebb ránctalanító eljárás, köszönhetően a gyors-és fájdalommentes beadásnak, a szövődmények csekély kockázatának, és a biztos eredménynek. Az eljárás során a  botolinum-toxin

Tovább olvasom »