Tartós szőrtelenítés

Szia, nagyon örülünk, hogy érdeklődsz Te is tartós szőrtelenítő megoldásunk után! Honnan tudod, hogy jó választás-e ez az eljárás Neked? Segítünk: ha a következő kérdésekre mind IGENnel válaszolnál, akkor egyértelműen mondj igent SHR kezelésünkre is:

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngSzeretnéd, ha a tartós szőrtelenítő megoldásod nem járna fájdalommal?
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngSzeretnéd a mindennapi, heti időrabló szőrtelenítést megspórolni?
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngSzeretnéd, ha nyáron is szőrteleníthetsz tartós megoldással?
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngSzeretnéd, ha mindig sima, kipattogás és sérülésmentes lenne a bőröd?
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngSzeretnéd, hogy bármikor habozás nélkül rövid nacira, szoknyára, bikinire válthass?
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngSzeretnéd, ha sötétebb bőrödet is kezeltethetnéd tartós megoldással?
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngSzeretnéd, ha hosszútávra letudnád a szőrtelenítés költségeit, alkalmait?

Bizony, bizony, ezeket mind biztosítani tudjuk Neked, ha Nálunk választod az SHR (Super Hair Removal) szőrtelenítést. Az SHR technológia a legújabb és egyben az eddigi leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E-Light technológiák előnyeit. A módszer a lézerrel szemben nem nyalábszerű, hanem szétszórt és egyszerre több lövést is leadhatunk vele, így nagy területen stimuláljuk a szőrtüszőt. A kezelés során kibocsátott fényenergiát a szőrszál pigmentje elnyeli, ami ezután hővé alakul. A hőenergia a szőrszálon keresztül a szőrtüszőbe jut, megakadályozva a szőrszál újranövését. A szőrszál leghatékonyabban a növekedési fázisban roncsolható. Az szőrszálak 20-30%-a folyamatosan a növekedési fázisban van, emiatt a kezelést többször, általában 6-8 alkalommal meg kell ismételni a kívánt eredmény eléréséhez. Kezelések közötti időintervallumok mindenkinél eltérőek lehetnek, hiszen kezelések számát meghatározó szőrszálak vastagsága és színe is egyénenként eltérő. A kezelés során fájdalom helyett a hőenergia miatt melegséget fogsz érezni.
Mire kell figyelned a kezelés előtt és után, hány kezelést javaslunk Neked és milyen időközönként a legjobb eredmény elérése érdekében? Téged melyik testrész kezelése érdekelne?
Foglalj itt egy konzultációs időpontot, és mindent megbeszélünk, akár már aznap is elkezdhetjük a kezelést!

Ezek is érdekelhetnek...

Plasztikai sebészeti műtétek

Szerencsésnek érzem magam, elmondhatom, hogy az élet több területén találkoztam már a számomra “Tökéletessel”. Apróságok, pillanatok csupán amik mégis megszépítik napról napra az életünket. Például

Tovább olvasom »