Szemöldökemelés

Pácienseim számára sokszor tanácsolom, hogy ne fotók, ideálok alapján alakítsák az Önmaguktól elvárt szépségideált. Különösen igaz ez a szemöldökök emelésénél. Ilyenkor ugyanis közös célunk, hogy a korábbi, fiatalabb korban meglévő eredendő szépséghez, állapothoz térjünk vissza, amely a természetes öregedés folyamatai megváltoztattak.

Az első konzultáció alkalmával megvizsgálom bőröd, homlokod, szemöldököd állapotát, megereszkedettségét, és ezen paraméterek alapján építjük fel a beavatkozás menetét. Rugalmasabb bőr esetén izom alatti öltésekkel rögzítjük a szemöldöködet a homlok tetejéről, ilyenkor nem keletkeznek látható hegek. Ha markánsabb bőrmegereszkedéssel állunk szemben, akkor a bőrfelesleg eltávolítás után a szemöldök felső hatarán ejtünk feszesítő, szépen regenerálódó varratokat. Kombinálhatjuk az eljárást botox terápiával, saját zsírtöltéssel.

A beavatkozás összetettségétől függően elvégezhető helyi ézéstelenítésben, ekkor kevesebb mint fél órát vesz igénybe, vagy 1-2 órás altatásban. Ha nem kerül sor altatásra, akkor pár órával a szemöldökemelés után haza is térhetsz, utóbbi esetben 1 éjszakát kell a klinikán pihenned. 2 hét után szükség esetén varratotszedünk, de 1 hét javasolt pihenés után már munkába is állhatsz. Tudnod kell, hogy arcot érintő plasztikai műtétnél mindig természetes az ödéma kialakulása, ami szemöldökemelés esetén 1-5 nap alatt el is múlik, így diszkrét gyógyulásra számíthatsz. 1 hónappal a bevatakozás után a sportot is fokozatosan visszahozhatod mindennapjaidba!

Szeretnéd, ha újra a fiatalabb kori Ömnagad elégedettségével mosolyognál a tükörképedre? Várlak személyes konzultációra, tegyük meg az első lépéseket együtt a közös célunk felé!

kezelési időtartam30 perc - 1,5 óra
sebgyógyulás2 hét
fájdalomalacsony
érzéstelenítésaltatás vagy helyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás1 nap vagy 6 óra megfigyelés
kötésvékony testszínű fedőtapasz
sport4 hét
hegláthatatlan
munkából kiesésnincs vagy 1-2 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Kémiai hámlasztás

A szakszerűen, orvos által végzett kémiai hámlasztó kezelésekkel nem csupán különböző bőrproblémákra, de más-más korosztálynak is tudunk megoldást kínálni. Legyen szó fiatalkori pattanásos, babavárás következtében

Tovább olvasom »