Szemöldökemelés

Pácienseim számára sokszor tanácsolom, hogy ne fotók, ideálok alapján alakítsák az Önmaguktól elvárt szépségideált. Különösen igaz ez a szemöldökök emelésénél. Ilyenkor ugyanis közös célunk, hogy a korábbi, fiatalabb korban meglévő eredendő szépséghez, állapothoz térjünk vissza, amely a természetes öregedés folyamatai megváltoztattak.

Az első konzultáció alkalmával megvizsgálom bőröd, homlokod, szemöldököd állapotát, megereszkedettségét, és ezen paraméterek alapján építjük fel a beavatkozás menetét. Rugalmasabb bőr esetén izom alatti öltésekkel rögzítjük a szemöldöködet a homlok tetejéről, ilyenkor nem keletkeznek látható hegek. Ha markánsabb bőrmegereszkedéssel állunk szemben, akkor a bőrfelesleg eltávolítás után a szemöldök felső hatarán ejtünk feszesítő, szépen regenerálódó varratokat. Kombinálhatjuk az eljárást botox terápiával, saját zsírtöltéssel.

A beavatkozás összetettségétől függően elvégezhető helyi ézéstelenítésben, ekkor kevesebb mint fél órát vesz igénybe, vagy 1-2 órás altatásban. Ha nem kerül sor altatásra, akkor pár órával a szemöldökemelés után haza is térhetsz, utóbbi esetben 1 éjszakát kell a klinikán pihenned. 2 hét után szükség esetén varratotszedünk, de 1 hét javasolt pihenés után már munkába is állhatsz. Tudnod kell, hogy arcot érintő plasztikai műtétnél mindig természetes az ödéma kialakulása, ami szemöldökemelés esetén 1-5 nap alatt el is múlik, így diszkrét gyógyulásra számíthatsz. 1 hónappal a bevatakozás után a sportot is fokozatosan visszahozhatod mindennapjaidba!

Szeretnéd, ha újra a fiatalabb kori Ömnagad elégedettségével mosolyognál a tükörképedre? Várlak személyes konzultációra, tegyük meg az első lépéseket együtt a közös célunk felé!

kezelési időtartam30 perc - 1,5 óra
sebgyógyulás2 hét
fájdalomalacsony
érzéstelenítésaltatás vagy helyi érzéstelenítés
kórházi tartózkodás1 nap vagy 6 óra megfigyelés
kötésvékony testszínű fedőtapasz
sport4 hét
hegláthatatlan
munkából kiesésnincs vagy 1-2 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Sclero star

Viszerekkel és gyenge érfalakkal küzdesz? Sclero star csomagunkkal kezeljük az esztétikai problémát és az akár fájdalmat okozó visszereket, erősítjük az érfalakat.  Az első alkalommal minden

Tovább olvasom »

Szemöldökemelés

Pácienseim számára sokszor tanácsolom, hogy ne fotók, ideálok alapján alakítsák az Önmaguktól elvárt szépségideált. Különösen igaz ez a szemöldökök emelésénél. Ilyenkor ugyanis közös célunk, hogy

Tovább olvasom »