Sclero star

Viszerekkel és gyenge érfalakkal küzdesz? Sclero star csomagunkkal kezeljük az esztétikai problémát és az akár fájdalmat okozó visszereket, erősítjük az érfalakat.  Az első alkalommal minden esetben orvosunkkal konzultálsz, akivel együttműködve kialakítjuk a kezelési tervedet.

Med&Derm csomagjaink egyedülálló lehetőséget kínálnak a megelőzés, gyógyítás és luxus kezelések világában. A The Mermaid Factory orvos és bőrterápiás csapata fog össze egészséged és szépséged érdekében, hogy komplex megoldást kínálhassunk 1-1 problémakörre. Hiszünk benne, hogy egészséged és szépséged a belső harmóniából és elégedettségből fakad.  Med&Derm csomagjaink minden esetben egy orvosi konzultációval kezdődnek.
Célunk, hogy az orvosi kezeléssel elért eredményeinket kezeléseink kiegészítésével hosszú távon tudd élvezni. Ne csak gyógyulj, hanem légy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb. 

 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png Med-orvosi megoldásunk: Scleroterápia segítségével 2-5 mm átmérőjű visszereket tudunk kezelni. Kezelőorvosod gyors, pár percet igénylő beavatkozás során apró tűvel fecskendez be közvetlenül az érbe olyan hatóanyagot, ami hatására az érfalak összetapadnak. Az elváltozás kiterjedésétől függően több alkalmat is javasolhatunk. Részletesen erről a beavatkozásról itt is olvashatsz.

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngDerm-bőrterápiás megoldásunk: K-vitaminos érfal erősítő kezelésünket
K-vitamin alapú arc- és testkoncentrátummal végezzük, amiben a K-vitamin a legstabilabb formájában (epoxid) található. Ezt a stabilitást oxigén hozzáadásával hozták létre, mely jelenlétében a K-vitamin koenzimként működik. Ennek az aktív formának köszönheti véralvadásgátló aktivitását a sérült vérerek vérzésének megállítása érdekében, amely lehetővé teszi a haematomák, erythemák, stb. elleni küzdelmet. Hozzájárul az erek és a hajszálerek védelméhez és erősítéséhez, csökkentve azok törékenységét és permeabilitását, amelyet általában a szabad gyökök feleslege okoz.

Ezek is érdekelhetnek...

C-vitamin duo

Tudtad, hogy a C-vitamin nemcsak az immunrendszeredet erősíti, hanem bőröd védekezőképességét is? Hogy antioxidáns hatásának köszönhetően nemcsak a téli vagy az influenzás időszakban, hanem a

Tovább olvasom »

Fáradtságűző koktélok

Neuro- koktél  Sűrű munkahelyi időszak, esetleg viszgaidőszak vár Rád? Kezdj bele kisimultan, vitálisan. Az idegrendszerre kiemelkedő hatással bíró Neuro-cocktail a vitaminok mellett ionokat és ásványi nyomelemeket

Tovább olvasom »