Rosaceás bőr kezelése

A rosaceás bőrön minden esetben megjelenő bőrtünetek: bőrpír, értágulatok, az arcbőr szúró, égő érzése mögött több és eltérő kiváltó ok állhat. A különösen érzékeny és rosaceás bőr kezelésénél 4 fő célt tartunk szem előtt: fertőtlenítés, kisérfalak erősítése, UV védelem, gyulladásos fázisban lévő terület megnyugtatása.  Hypoallergén és gyulladáscsökkentő termékekkel, érfal erősítő komplexszel és különösen kíméletes technikákkal kezeljük arcodat. Fordulj bizalommal hozzánk, ha szeretnéd, hogy tüneteid látványosan visszaszoruljanak és arcbőröd fájdalommentes, egységes állapota fenntartható legyen.
Hypoallergén bőrregenáló kezelést és fényterápiás csomagot kínálunk Neked. Az arckezelés során 3 fő fázison keresztül ápoljuk arcodat:
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– a tisztítás fázisában kíméletesen távolítjuk el a szennyeződéseket növényi vízzel, és egy lágy peelinggel. Igen, peelinget használunk, de ne a megszokott fizikai radírozásra számíts, hanem speciálisan az érzékeny bőrtüneteket produkáló arcra kifejlesztett keveréket állatunk össze: ananászporból és egy lágy bőrpuhító tejből. Célja, hogy fertőtlenítsük és felkészítsük arcodat a hatóanyagok befogadására.

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– a kezelés magjában az irritált, sérült területek nyugtatására és belső megerősítésére koncentrálunk. Egy vízbázisú depigmentáló szérummal nyitjuk szeánszunkat, aminek aloe vera gél és a panthenol tartalma gondoskodik arról, hogy pigmentfolt halványítás ne járjon kipirosodással. Ezt követően ultrahang segítségével bőröd mélyebb rétegeibe egy speciális géllel a szenzitív arcbőr tüneteit mérséklő tetrapeptides komplexet juttatunk, ami megelőzi és csökkenti a bőrirritációt, az égő érzést és a kipirosodást.

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png-a befejező fázisban a kényeztetés mellett a főszerep az antioxidáns bevitelé és UV védelemé. Egy zseniális illatú és állagú maszk alatt pihenhetsz, amiben a forradalmasító liposzómás vitamin koncentrátum sejtszintű DNS védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Zárásként egy prémium természetes, fizikai fényvisszaverő filterrel ellátott befejező krémet kapsz. amivel kizárjuk UV-fény gyakran gyulladást provokáló tényezőjét.  

A photorejuvenáció esetében most a célterület a haemoglobin, melyben a villanófény spektruma nagymértékben nyelődik el. A kezelés során keletkező hő elpusztítja az ér belső falát, ennek következtében az zsugorodik, elzáródik, majd felszívódik. A kezelés után  vöröses-lilás elszíneződés és duzzanat alakul ki, ami nagyjából 1nap alatt elmúlik, a kezelt erek még kb. 2 hétig láthatóak, majd felszívódnak. A kezelések ismétlése 2-3 hetente javasolt.
Kezeléseink mellett javasoljuk a bőrtünet kiváltó okának kivizsgálását, igény szerint immunerősítést, speciális étrend követését. A rosaceát okozhatja genetikai hajlam, gyomor-bélrendszeri betegségek, emésztőrendszeri gyulladások, endokrin betegségek, vagy az arcbőrön élősködő atkák is. Ezek kivizsgálásához minden esetben javasoljuk az orvosi együttműködést.
A tünetek enyhítésében viszont egységesen és kíméletesen tudunk segíteni. Oldjuk meg együtt a felszín tüneteit és okait, keressünk egy időpontot Neked.

 

Ezek is érdekelhetnek...

Tisztító nagykezelés

Tisztító nagykezelésünkben a klasszikus kozmetikai ápolási sort erősítjük meg prémium hatóanyagokkal és mélyreható elektrokozmetikai eljárásokkal. Bőrápoló alkalmaink között nincs két ugyanolyan: mindig személyre és bőröd

Tovább olvasom »

Arcformálás férfiaknak

A kor előrehaladtával nemcsak éretebbé válhatnak a fárfiak vonásai, hanem arckarakterük is megváltozhat a bőr megereszkedésével, a vonások formálódásával. Elégedetebben néztél tükörbe pár évvel ezelőtt?

Tovább olvasom »