Rádiófrekvenciás anti-aging nagykezelés

A rádiófrekvenciás kezelés során a már meglévő, de kissé “ellustult” kollagénrostok vitalizálásával érjük el az üdébb, fiatalos bőrképet. Ennél a szolgáltatásunknál a kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül stimuláljuk,hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okoznánk. A kiváltott hőhatás a kollagénrostok feszesítésén túl, élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést. Hatására felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció, bőröd fiatalos ritmusban újulhat meg.
Egy rádófrekvenciás nagykezelés alkalmával bőröd előkészítésekor is már magas hialuronsav tartalmú kozmetikumokat használunk a tisztítás-peeling-tonizálás “szentháromságban”. A tiszta és fertőtlenített bőröd a rádiófrekvenciás gépünk segítségével fájdalommentesen töltődhet fel, a szeánszot a bőr felmelegedéséig végezzük. Zárásként hidratáló és revitalizáló komplexet kapsz, amivel azonnali ragyogást érünk el. A kollagén aktivizálásnak köszönhetően a hatás fokozódó, 4-5 hónapon keresztül látványos maradhat. A maximális eredmény érdekében a teljes kúra 6-8 alkalomból áll, de a kezelési protokollodat együtt fogjuk felállítani bőröd és a kezelt területtől függően. Keressünk Neked is egy időpontot?

Ezek is érdekelhetnek...

Blog,újdonságok

A csodálatos C: Vitamin kívül-belül Olvasgathatunk a vitaminpótlásról, az immunerősítésről vagy a pigmentfoltok legyűréséről, sőt van, aki még másnaposság ellen is emlegeti a C-vitamint. Nos,

Tovább olvasom »

Seprűvéna kezelés

A seprűvénák megjelenése elsősorban esztétika gondot jelent „viselőjének”, de kezelésével hosszútávon komolyabb problémákat előzhetünk meg, és elfeledhetjük a mindennapjainkat megnehezítő kellemetlenségeket, az égető, fájó érzést.

Tovább olvasom »

Tartós szőrtelenítés

Szia, nagyon örülünk, hogy érdeklődsz Te is tartós szőrtelenítő megoldásunk után! Honnan tudod, hogy jó választás-e ez az eljárás Neked? Segítünk: ha a következő kérdésekre

Tovább olvasom »