Rádiófrekvenciás anti-aging nagykezelés

A rádiófrekvenciás kezelés során a már meglévő, de kissé “ellustult” kollagénrostok vitalizálásával érjük el az üdébb, fiatalos bőrképet. Ennél a szolgáltatásunknál a kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül stimuláljuk,hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okoznánk. A kiváltott hőhatás a kollagénrostok feszesítésén túl, élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést. Hatására felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció, bőröd fiatalos ritmusban újulhat meg.
Egy rádófrekvenciás nagykezelés alkalmával bőröd előkészítésekor is már magas hialuronsav tartalmú kozmetikumokat használunk a tisztítás-peeling-tonizálás “szentháromságban”. A tiszta és fertőtlenített bőröd a rádiófrekvenciás gépünk segítségével fájdalommentesen töltődhet fel, a szeánszot a bőr felmelegedéséig végezzük. Zárásként hidratáló és revitalizáló komplexet kapsz, amivel azonnali ragyogást érünk el. A kollagén aktivizálásnak köszönhetően a hatás fokozódó, 4-5 hónapon keresztül látványos maradhat. A maximális eredmény érdekében a teljes kúra 6-8 alkalomból áll, de a kezelési protokollodat együtt fogjuk felállítani bőröd és a kezelt területtől függően. Keressünk Neked is egy időpontot?

Ezek is érdekelhetnek...

Fülplasztika

A fül plasztikai formálásával több ezt a területet érintő kérésen tudunk segíteni. Van, akit a fülei asszimetriája, formája zavarja, van akinél a fülbevaló lyuka ereszkedik

Tovább olvasom »