Pigmentfoltok kezelése photorejuvenációval

A bőrön megjelenő pigmentfoltokat kiválthatja fénykárosodás, hormonok változása, sérülésből, pattanásokból visszamaradt elszíneződések. Ha hatékony, kemikáliáktól mentes megoldást keresel, ami alig negyed órát jelent egy alkalommal a photorejuvenációs kezeléssorunkat Neked ajánljuk!

Széles spektrumú, nagy energiájú fényimpulzus kibocsátásával történik a kezelés. Az E-Light pigmentfolt kezelésnél egy villanólámpa fényének széles spektrumát használjuk a szükséges hőenergia szelektív bevitelére. A kezelésre 6 alkalmas kúrát javasolunk, amit követően a fényvédelemre kiemelten kell figyelned. Nap vagy szoláriumbarnított bőrön nem tudjuk elvégezni a kezelést, így kérünk a napozást mellőzd a megelőző időszakban. Te is szeretnél megszabadulni a zavaró foltoktól? Gyere, keressünk egy időpontot!

Ezek is érdekelhetnek...

Liquid orrplasztika

Az archarmóniáját nagyban befolyásolja az orr íve. Lehetőség van alakjának formázására nem műtéti beavatkozással, így elkerülve a fájdalmasabb, hosszabb felépülést, markáns változást. Hialuronsavas töltéssel természetes

Tovább olvasom »

Seprűvéna kezelés

A seprűvénák megjelenése elsősorban esztétika gondot jelent „viselőjének”, de kezelésével hosszútávon komolyabb problémákat előzhetünk meg, és elfeledhetjük a mindennapjainkat megnehezítő kellemetlenségeket, az égető, fájó érzést.

Tovább olvasom »