Neurokozmetikai kezelés

A neurokozmetika kutatását és eredményeit korunk rohanó városi és elektroszmoggal terhelt időszaka hívta életre. Minden külső inger, hatással van a bőr idegsejtjeire. Az idegsejtek károsodhatnak, és ez által öregedhetnek, mely a bőr öregedési folyamatára is hatással van. Ez a folyamat a neuroaging, ami a kollagén és elasztinrostok öregedésén keresztül a bőr öregedéséhez vezet. 
Ampullakúránk a 4 fő külső stresz- és szennyezőfaktorra reagál: a légszennyezésre, a számítógépek és telefonok által kibocsátott károsító kék fényre, a technikai eszközök szabadgyök képző hatására és a felgyorsult életvitelre. A kezelés két fő kulcspontja: bőrkiegyenlítés és a védelem! Egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsaláddal dolgozunk, ami azoknak a nőknek lett fejlesztve, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Bőröd barrierjét, azaz védőgátját erősítjük, arcszínedet egységesítjük, csökkentjük a bőröregedés látható jeleit, mindezt 5 db szuperkoncentrált luxusampulla segítségével:
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png-tisztítás után az első ampullánk egy enzimes peelinget tartalmaz, amellyel fellazítjuk és előkészítjük a bőrödet a komplex hatóanyag bevitelre. Különleges zselés állagával felpuhítja bőrödet és fő összetevőjével, a mikroalgák által energetizált tengervíz egy láthatatlan védőpajzsot nyújt a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png második “csodaampullánkba” egy bőrregeneráló ecsetmaszkot rejtettek, aminek hatékonyságát rádiófrekvenciás bejuttatásával fokozunk és a vállakat és karokat is érintő stresszoldó masszázzsal egészítünk ki.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– harmadik lépésként egy koncentrált hatóanyagbombát juttatunk el ultrahang segítségével bőröd mélyebb rétegeibe. A barna alga mellett egyik fő hatóanyaga a “Criollo Porcellana”, azaz a kakaók királya. Ezt a fehér kakaó kivonat nagyon gazdag
peptidekben, szaharidokban és polifenolokban, ami stimulálja a kollagén-és elasztin termelődését. Növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást. Bazsarózsa  adaléka csodás illata mellett antioxidáns hatású, ragyogó és homogén arcbőrt kölcsönöz.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png-4. és 5. ampulládat egy időben kapod meg, más-más területen látnak el célzott feladatokat. Az arcod érzékeny (rosaceára hajlamos, száraz, kársodott) területei egy regeneráló, tápláló és nyugtató pakolást teszünk 15 percre. Egy időben ezzel a hidratáltabb részekre és dekoltázsodra egy homogenizáló komplex kerül, ami simítja és vitalizálja bőrödet.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– Zárásként bőrtípusodnak megfelelő nyomelemekkel dúsított szérumot vagy arckrémet kapsz. Továbbá egy “városi csodapajzsot”, ami 50 SPF-es védelmén túl fitokozmetikai védőhálót von bőröd köré.
Neurokozmetikai kezelésünk a mai modern nők bőrének ápolását segíti abban, hogy az kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen. Pont erre van szükséged? Gyere, keressünk egy időpontot itt! Nagyon várunk, pihenj meg és töltődj fel nálunk a városi forgatagban!

 

Ezek is érdekelhetnek...

Fülplasztika

A fül plasztikai formálásával több ezt a területet érintő kérésen tudunk segíteni. Van, akit a fülei asszimetriája, formája zavarja, van akinél a fülbevaló lyuka ereszkedik

Tovább olvasom »

Kollagén duo

Bőröd feszessége már nem a régi, különösen zavar 1-2 elmélyülő ránc, kissé megereszkedett bőr? Szeretnéd fiatalos vonásaid és ragyogó arcbőrödet visszanyerni? A megoldásunk a kollagén

Tovább olvasom »

Kémiai hámlasztás

A szakszerűen, orvos által végzett kémiai hámlasztó kezelésekkel nem csupán különböző bőrproblémákra, de más-más korosztálynak is tudunk megoldást kínálni. Legyen szó fiatalkori pattanásos, babavárás következtében

Tovább olvasom »