Neurokozmetikai kezelés

A neurokozmetika kutatását és eredményeit korunk rohanó városi és elektroszmoggal terhelt időszaka hívta életre. Minden külső inger, hatással van a bőr idegsejtjeire. Az idegsejtek károsodhatnak, és ez által öregedhetnek, mely a bőr öregedési folyamatára is hatással van. Ez a folyamat a neuroaging, ami a kollagén és elasztinrostok öregedésén keresztül a bőr öregedéséhez vezet. 
Ampullakúránk a 4 fő külső stresz- és szennyezőfaktorra reagál: a légszennyezésre, a számítógépek és telefonok által kibocsátott károsító kék fényre, a technikai eszközök szabadgyök képző hatására és a felgyorsult életvitelre. A kezelés két fő kulcspontja: bőrkiegyenlítés és a védelem! Egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsaláddal dolgozunk, ami azoknak a nőknek lett fejlesztve, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Bőröd barrierjét, azaz védőgátját erősítjük, arcszínedet egységesítjük, csökkentjük a bőröregedés látható jeleit, mindezt 5 db szuperkoncentrált luxusampulla segítségével:
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png-tisztítás után az első ampullánk egy enzimes peelinget tartalmaz, amellyel fellazítjuk és előkészítjük a bőrödet a komplex hatóanyag bevitelre. Különleges zselés állagával felpuhítja bőrödet és fő összetevőjével, a mikroalgák által energetizált tengervíz egy láthatatlan védőpajzsot nyújt a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png második “csodaampullánkba” egy bőrregeneráló ecsetmaszkot rejtettek, aminek hatékonyságát rádiófrekvenciás bejuttatásával fokozunk és a vállakat és karokat is érintő stresszoldó masszázzsal egészítünk ki.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– harmadik lépésként egy koncentrált hatóanyagbombát juttatunk el ultrahang segítségével bőröd mélyebb rétegeibe. A barna alga mellett egyik fő hatóanyaga a “Criollo Porcellana”, azaz a kakaók királya. Ezt a fehér kakaó kivonat nagyon gazdag
peptidekben, szaharidokban és polifenolokban, ami stimulálja a kollagén-és elasztin termelődését. Növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást. Bazsarózsa  adaléka csodás illata mellett antioxidáns hatású, ragyogó és homogén arcbőrt kölcsönöz.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png-4. és 5. ampulládat egy időben kapod meg, más-más területen látnak el célzott feladatokat. Az arcod érzékeny (rosaceára hajlamos, száraz, kársodott) területei egy regeneráló, tápláló és nyugtató pakolást teszünk 15 percre. Egy időben ezzel a hidratáltabb részekre és dekoltázsodra egy homogenizáló komplex kerül, ami simítja és vitalizálja bőrödet.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– Zárásként bőrtípusodnak megfelelő nyomelemekkel dúsított szérumot vagy arckrémet kapsz. Továbbá egy “városi csodapajzsot”, ami 50 SPF-es védelmén túl fitokozmetikai védőhálót von bőröd köré.
Neurokozmetikai kezelésünk a mai modern nők bőrének ápolását segíti abban, hogy az kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen. Pont erre van szükséged? Gyere, keressünk egy időpontot itt! Nagyon várunk, pihenj meg és töltődj fel nálunk a városi forgatagban!

 

Ezek is érdekelhetnek...

Mellkisebbítés

A mellek mérete és formája nemcsak önmagunk testképét befolyásolhatja, hanem társasági és életmódbeli szokásainkat is meghatározhatja. Ha nagy méretű keblek miatt feszélyezve érezzük magunkat, napi

Tovább olvasom »

Plasztikai sebészeti műtétek

Szerencsésnek érzem magam, elmondhatom, hogy az élet több területén találkoztam már a számomra “Tökéletessel”. Apróságok, pillanatok csupán amik mégis megszépítik napról napra az életünket. Például

Tovább olvasom »

Elérhetőségek

Elérhetőségek Segíthetünk? Kollégánk 72 órán belül kapcsolatba lép Önnel! Dr. Kocsis Andrea +36 70 395 2197 hello@drkocsisandrea.com Facebook Instagram E-mail A címre kattintva elérhetővé válik

Tovább olvasom »