Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázó egy olyan mechanikai peeling módszer, amely számos esztétikai bőrproblémára ad megoldást és megújítja a bőrfelszínt. Ezzel a fájdalommentes bőrcsiszoló eljárással eltávolítjuk bőröd elhalt szarurétegét, amely nehezíti a bőrlégzést, a hatóanyagok felszívódását.
Minőségi otthoni ápolókat használsz, mégsem érzed hatását? Tisztán tartod a bőrödet mégis problémás, fakó, fáradt a bőrképed? Ennek fő oka lehet, hogy a bőrfelszínen lévő vékony, elhalt hámréteg nem engedi a mélyebb rétegekbe eljutni a hatóanyagokat, megakad az oxigénfelvétel. Az arccsiszolással felszabadítjuk az utat a hatóanyagoknak a fiatal, bőröd mélyebb rétegében lévő építő bőrsejtekhez. Javítjuk a bőrlégzést, halványítjuk a pigmentfoltokat és egységes bőrképet varázsolunk.
A mikrodermabráziót kérheted egy alkalmas kezelésként, ha frissítésre van szükséged. Ekkor alapos tisztítás után elvégezzük a csiszolást, majd a bőr-vagy problématípusodnak megfelelő hatóanyagtartalmú hidratáló és vitalizáló koktélt juttatunk be biorezonancia segítségével. Kúraszerű alkalmazást javasolunk, ha pigmentfoltokkal, megvastagodott, heges bőrfelszínnel küzdesz. Ekkor hetente 4-6 alkalommal ismételjük a kezelést, kúraszerűen felépített hatóanyagos kezeléssel. Legyen szó egy alkamas vitalizálásról vagy jól felépített megoldáscsomagról a fényvédelemre és az otthoni ápolásra fokozottan figyelned kell, hogy eredményeink tartósak és látványosak legyenek!
Mi nagyon hiszünk ebben az eljárásban, ezért több kezelésünkbe is beépítjük, hogy minél többen élvezhessétek az előnyeit. Bizonytalan vagy, hogy megfelelő-e az otthoni rutinod vagy régen voltál gépi kezelésen, de tartasz a fájdalmas, időigényesebb beavatkozásoktól? Akkor a dermabrázió a Te megoldásod gyere el hozzánk!

Ezek is érdekelhetnek...

Savas hámlasztás

A szakszerűen végzett kémiai hámlasztó kezelésekkel nem csupán különböző bőrproblémákra, de más-más korosztálynak is tudunk megoldást kínálni. Legyen szó fiatalkori pattanásos, babavárás következtében visszamaradt hormonváltozás

Tovább olvasom »

Facelifting

A legtöbb plasztikai beavatkozás kortól függetlenül személyre szabható, az arc és a test egyedi adottságait figyelembe véve variálható. A faceliftinggel viszont kifejezetten az idősebb korosztálynak

Tovább olvasom »