Mélyhidratáló kezelés

A megfelelő hidratáltsági szint elérése és fenntartása bőregészségünk alapja. Mélyhidratáló kezelésünket a nagyon száraz bőrű vendégeink mellett azoknak is tanácsoljuk, akiknek egyenetlen bőrük vízháztartása. Zsíros, pattanásos bőr is lehet vízhiányos. A vízvesztésnek számos külső oka lehet: erős szél, a napsugárzás, a fűtő és légkondicionáló berendezések, a nem megfelelő kozmetikumok használata, fokozott izzadás, lézeres és sebészeti beavatkozások.
Mélyhidratáló kezelésünk célja, hogy a bőröd számára biztosítsuk azokat a tápláló összetevőket, amik erősítik a bőr védőgátját, a barriert, ami meggátolja a vízvesztést. Pótoljuk az ún. természetese hidratáló faktorokat, stimuláljuk a mikrocirkulációt és fokozzuk a bőr proteintermelését, ezáltal rugalmas és ragyogó bőrképet kapunk, a finom ráncok kisimulnak, a fakóság, hámló területek élettel telnek meg.
Legnagyobb segítőnk a kúrában a: hialuronsav, pontosabban egy hialuronsavas komplex, aminek az összetevői megfelelő állapotban és helyen fokozzák a hialutonsav erejét.
Ezt a komoly “csapatmunkát” Te egy frissítő kezelés formájában élvezheted, nézd csak mi vár Rád:

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– a tisztítás és peeling fázisában is magas hialuron tartalmú termékkel kezeljük bőrödet. Bambusz őrleményt tartalmú mechanikai peelinggel és allantoinos tonikkal előkészítjük a kezelt felületet a magas hatóanyag tartalmú termékek mélyebb befogadására, az optimális hidratációs szint kialakítására.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– ezt követően az ultrahang erejével célzottan juttatjuk bőröd mélyebb rétegeibe hialuronsav-komplexünket. Ez az intenzív hidratáló ampulla, A-,B-,C-és E-vitaminnal, poliszacharidokkal és ximenin savval van kiegészítve, ami hidratáló hatása mellett érvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Karité vajjal varázsoljuk feszessé és rugalmassá bőrödet.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png– ahogy ígértük intenzív és látványos kezelésről van szó, amit hidratáló maszkkal és szemkörnyékápoló kezeléssel koronázunk meg. Ezek a lépések azokat a régiókat célozzák meg a bőrödön, amik érzékenyebbek vagy akár lipidhiányban szenvednek. Személyre szabottan, bőrtípusodnak megfelelően kiválasztott ásványi nyomelemmel (mangán, vas, magnézium vagy alumínium komplexszel) erősítünk itt rá a hidratáló maszk erejére. 
A zárókrém felvitele után segítünk az otthoni bőrápolási rutinod kialakításában. A szeánsz végén azonnal fogod érezni és élvezni a selymes tapintású és energiával teli bőrödet. Extrém száraz bőr esetén 3-4 alkalmas kúrát javaslunk. Az azonnali hatás miatt kifejezetten ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat egy fontos esemény, fotózás, nyaralás előtt is. Aktuális lenne? Kattints ide és találunk egy időpontot Neked!

 

Ezek is érdekelhetnek...

Combplasztika

A complasztikai eljárással szeretnélek hozzá segíteni, hogy életed fő céljait ne csak magabiztos léptekkel, hanem feszes, karcsú combú, elégedett léptekkel tehesd meg! Sokszor sport és

Tovább olvasom »

Fülplasztika

A fül plasztikai formálásával több ezt a területet érintő kérésen tudunk segíteni. Van, akit a fülei asszimetriája, formája zavarja, van akinél a fülbevaló lyuka ereszkedik

Tovább olvasom »