Mellrekonstrukció

A komoly betegsékből való felépülésnek nem kizárólag a fizikai hanem a mentális sebek behegedése is a része. Ahhoz, hogy lelkünk patchworkjei egytől-egyig a helyére kerüljenek egy nehéz életszakasz után, szükségünk van arra is, hogy összhangban legyen belső énünk a külső megjelnésünkkel. Rekonstrukciós műtéti eljárásainkkal ehhez a békéhez, egységhez szeretnénk hozzásegíteni.
“Munkánk” során mindig az egyedi megoldások kapnak főszerepet, a rekonstrukciós beavatkozásoknál csak személyreszabott lehetőségek léteznek! Szeretnénk azt a szimmetriát, arányosságot visszadni számodra, ami újra kiegyensúlyozottá teheti tesképedet. Műtéti eljárások sorát tudjuk kombinálni: az implantáció és a felvarrás mellett akár saját zsírral való feltöltéssel is kiegyenlíthetjük a régiót.
A zsírtöltéssel végzett műtét során a zsírsejteket óvatosan távolítjuk el a test más területeiről (comb, alhas, fenék) majd a leszívott zsírt különböző technikákkal szétválogatjuk. A zsírsejtek között található őssejtek szintén átültetésre kerülnek, amivel tovább javítjuk a sajátzsír átültetés hosszú távú eredményét. A beavatkozást követően természetes az enyhe duzzanat, véraláfutás jelentkezéése, időre van szüksége a testednek, amíg a beágyazódás lezajlik. A végleges forma a műtét után pár hónappal alakaul ki.
A Te személyre szabott megoldási lehetőségeidről beszélgessünk négyszemközt, várlak konzultációra!

kezelési időtartam2-3 óra
sebgyógyulás4 hét
fájdalomközepes
érzéstelenítésaltatás
kórházi tartózkodás1 nap
kötésspeciális melltartó
sport6-12 hét után
hegkb. 5 cm
munkából kiesés7-14 nap

Ezek is érdekelhetnek...

Urban detox

Kimerültnek és stresszesnek érzed magad? Nemcsak érzed, hanem már a tükörképeden is fakóbb önmagad tekint vissza? Neked találtuk ki urban detox párosunkat, ami orvosi injekció

Tovább olvasom »

Neurokozmetikai kezelés

A neurokozmetika kutatását és eredményeit korunk rohanó városi és elektroszmoggal terhelt időszaka hívta életre. Minden külső inger, hatással van a bőr idegsejtjeire. Az idegsejtek károsodhatnak,

Tovább olvasom »