Kollagén duo

Bőröd feszessége már nem a régi, különösen zavar 1-2 elmélyülő ránc, kissé megereszkedett bőr? Szeretnéd fiatalos vonásaid és ragyogó arcbőrödet visszanyerni? A megoldásunk a kollagén termelésed fokozása, újraindítása 2 lépésben. Számos kollagénindukciós eljárás közül mi most egy egyszerre gyors, de fenntartható párossal készültünk Neked!

Med&Derm csomagjaink egyedülálló lehetőséget kínálnak a megelőzés, gyógyítás és luxus kezelések világában. A The Mermaid Factory orvos és bőrterápiás csapata fog össze egészséged és szépséged érdekében, hogy komplex megoldást kínálhassunk 1-1 problémakörre. Hiszünk benne, hogy egészséged és szépséged a belső harmóniából és elégedettségből fakad. Med&Derm csomagjaink minden esetben egy orvosi konzultációval kezdődnek.
Célunk, hogy az orvosi kezeléssel elért eredményeinket kezeléseink kiegészítésével hosszú távon tudd élvezni. Ne csak gyógyulj, hanem légy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngMed-orvosi megoldásunk: A felszívódó bioszálak (Thread-lifting) két ütemben segítenek visszanyerni a feszességet: megemelik a szöveteket, azonnali látványos hatással és serkentik a kollagéntermelést, amellyel hosszútávon biztosítják a bőr megújulását. A kezelés során plasztikai sebészünk a bőr meghatározott rétegébe, a kezelendő probléma függvényében különböző típusú szálakat helyez be. Ezek idővel maradéktalanul felszívódnak, ez a folyamat biostimulációs hatást eredményez: a kollagén termelés fokozódik és új, saját kollagén kötegek jönnek létre a bőrben. A beavatkozás kevés fájdalommal jár, vékony tű vagy kanül segítségével juttatjuk a bőrbe, időtartama a szálak mennyiségétől függ. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngDerm-bőrterápiás megoldásunk: Mivel a thread szálas technikával kiváló feszesítő és stimuláló alapokat végeztünk, ezért a bőrterápiás megoldásnál a belső táplásra helyezzük a hangsúlyt! A kúra során egy kívülről egészen a bőröd alkotóelemeink mélyére ható kezelést kapsz, egy mélyhidratáló kozmetikai szeánsz és kúra szerűen fogyasztható kollagén ital segítségével. Célunk, hogy a szálbehúzás során aktivált és új kollagénnyalábok megfelelő mennyiségű vizet tudjanak megkötni. Ajánlott kollagénital készítményünkkel pedig a hatékony bőrápolás alapjaként szükségesen bevitt kollagén mennyiségen túl vitamin-és ásványianyag komplexszel egészítjük ki otthonápolási rutinodat.

Ezek is érdekelhetnek...

Rosaceás bőr kezelése

A rosaceás bőrön minden esetben megjelenő bőrtünetek: bőrpír, értágulatok, az arcbőr szúró, égő érzése mögött több és eltérő kiváltó ok állhat. A különösen érzékeny és

Tovább olvasom »

Arc

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ullamcorper ornare ante id facilisis. Suspendisse ipsum metus, malesuada sed sapien eu, lobortis mollis sem. Pellentesque

Tovább olvasom »