Dermarolleres mesoterápia és hegkezelés

A dermarolleres kezeléseknél sok száz aprócska tű és jó pár értékes hatóanyag erejével vesszük fel a harcot a mélyebb aknés hegekkel, a fénykárosodás jeleivel és a tág pórusokkal szemben.
A kezelést a bőröd tisztításával és érzéstelenítésével kezdjük, az érzéstelenítőkrém 15-20 perc alatt fejti ki hatását, ezt követően kezdhetjük kellemetlenségek nélkül a tűvel borított hengeres kezelést. A tűk mikrosérüléseket hoznak létre, ezekre reagál a bőröd öngyógyító mechanizmusokkal: a fiziológiás kollagéntermelődés nagyívűen fokozódik, lényegében a meglévő kollagénállomány lecserélődik. Az új kollagénnyalábok hatására bőröd vízmegkötő szintje jelentősen megnő, bőröd megújul: a pórusok összehúzódnak és az ismétlődő kezelések hatására a hegek is kitöltődnek.
Hogyan fokozzuk bőröd kollagéntermelő munkáját és az eredmény látványosságát? A rollerrel többször megyünk át bőrödön, és az ismétlődő sorozatok között a tűk által létrejött mikrocsatornákon keresztül mezokoktélokat juttatunk be a bőröd mélyebb rétegeibe. A koktélok hatóanyagait bőr-és problématípusodnak megfelelően választjuk ki: hialuronsav, vitaminok, peptidek. Ezek segítségével az alapprobléma megszüntetésén túl csökkenthetjük a finom ráncokat, friss és egységes bőrképet varázsolunk.
A kezelés után 2-3 napig erős, napégéshez hasonló arcpírra kell számítanod, előfordulhat kisebb hámló, irritált felület, ödéma kialakulása is. A kezelést követő órákban bőrödet semmilyen smink vagy idegen anyag nem érheti, az utóápoláshoz szükséges termékek kiválasztásában segítünk Neked. A fényvédelemre fokozottan kell figyelned a kezeléssorozat alatt és az azt követő 6-8 hétben az esetleges hiperpigmentáció elkerülésének érdekében.
A dermarolleres kezelés kúrában fog látványos és hatékony eredményt biztosítani: 4-5 alkalmas programot javasolunk, a kezelések között 2 hetet érdemes kihagyni. Belevágnál, hogy mielőbb elfedés helyett eltűntesd zavaró bőrhibáidat? Keressünk egy időpontot!

Ezek is érdekelhetnek...

Facelifting

A legtöbb plasztikai beavatkozás kortól függetlenül személyre szabható, az arc és a test egyedi adottságait figyelembe véve variálható. A faceliftinggel viszont kifejezetten az idősebb korosztálynak

Tovább olvasom »

Blog,újdonságok

A csodálatos C: Vitamin kívül-belül Olvasgathatunk a vitaminpótlásról, az immunerősítésről vagy a pigmentfoltok legyűréséről, sőt van, aki még másnaposság ellen is emlegeti a C-vitamint. Nos,

Tovább olvasom »