Dermarolleres mesoterápia és hegkezelés

A dermarolleres kezeléseknél sok száz aprócska tű és jó pár értékes hatóanyag erejével vesszük fel a harcot a mélyebb aknés hegekkel, a fénykárosodás jeleivel és a tág pórusokkal szemben.
A kezelést a bőröd tisztításával és érzéstelenítésével kezdjük, az érzéstelenítőkrém 15-20 perc alatt fejti ki hatását, ezt követően kezdhetjük kellemetlenségek nélkül a tűvel borított hengeres kezelést. A tűk mikrosérüléseket hoznak létre, ezekre reagál a bőröd öngyógyító mechanizmusokkal: a fiziológiás kollagéntermelődés nagyívűen fokozódik, lényegében a meglévő kollagénállomány lecserélődik. Az új kollagénnyalábok hatására bőröd vízmegkötő szintje jelentősen megnő, bőröd megújul: a pórusok összehúzódnak és az ismétlődő kezelések hatására a hegek is kitöltődnek.
Hogyan fokozzuk bőröd kollagéntermelő munkáját és az eredmény látványosságát? A rollerrel többször megyünk át bőrödön, és az ismétlődő sorozatok között a tűk által létrejött mikrocsatornákon keresztül mezokoktélokat juttatunk be a bőröd mélyebb rétegeibe. A koktélok hatóanyagait bőr-és problématípusodnak megfelelően választjuk ki: hialuronsav, vitaminok, peptidek. Ezek segítségével az alapprobléma megszüntetésén túl csökkenthetjük a finom ráncokat, friss és egységes bőrképet varázsolunk.
A kezelés után 2-3 napig erős, napégéshez hasonló arcpírra kell számítanod, előfordulhat kisebb hámló, irritált felület, ödéma kialakulása is. A kezelést követő órákban bőrödet semmilyen smink vagy idegen anyag nem érheti, az utóápoláshoz szükséges termékek kiválasztásában segítünk Neked. A fényvédelemre fokozottan kell figyelned a kezeléssorozat alatt és az azt követő 6-8 hétben az esetleges hiperpigmentáció elkerülésének érdekében.
A dermarolleres kezelés kúrában fog látványos és hatékony eredményt biztosítani: 4-5 alkalmas programot javasolunk, a kezelések között 2 hetet érdemes kihagyni. Belevágnál, hogy mielőbb elfedés helyett eltűntesd zavaró bőrhibáidat? Keressünk egy időpontot!

Ezek is érdekelhetnek...

Sclero star

Viszerekkel és gyenge érfalakkal küzdesz? Sclero star csomagunkkal kezeljük az esztétikai problémát és az akár fájdalmat okozó visszereket, erősítjük az érfalakat.  Az első alkalommal minden

Tovább olvasom »

Szemhéjplasztika

Életkortól függetlenül a kissé lógó, megereszkedett szemhéj fáradtá, árnyaltá, megviselté teszi tekintetünket. A felső szemhéj megereszkedése nemcsak az esztétikus sminket lehetetleníti el, de a látásunkban

Tovább olvasom »

Testformálás zsírszívással

Aktív sportélet és tudatos táplákozás mellett is előfordulhat, hogy tesszerte megmaradnak makacs, kisebb, de annál zavaróbb zsírpárnák. Ha elégedettebb testképre törekszel, megoldást jelent, ha zsírszívással

Tovább olvasom »