DermaPen kezelés

A Derma Pen kezelés a modern kollagénstimulációs kezelések kiemelkedő megoldása, 2 az 1-ben terápiás lehetőséget kínál. Egyrészt a kezelés során kialakuló mikrosérülések öngyógyító folyamatokat indítanak el, ami hatására új, hidratált kollagén és elasztin sejtek kezdenek el termelődni, és a kollagén szint több százszorosára emelkedik a bőrben.
Másrészt ezzel egyidőben a bejuttatott steril mezoterápiás koktéllal sejtmegújító hatást érünk el. Az alkalmazott mezokoktélt személyre szabottan, bőröd igényeihez mérve választjuk ki: hialuronsav, vitaminok és nyomelemek, szépítő és fitokozmetikai hatású növényi kivonatok keveréke.
Arcod fiatalos, ragyogó és egységes bőrképpel fogja meghálálni a rá fordított időt ennek a kezelésnek köszönhetően.
A MezoPen kezelést is bőröd alapos tisztításával és előkészítésével kezdjük bőrtípusodnak megfelelő prémium kozmetikumok segítségével. Ezt követően, ha igényled érzéstelenítő krémet kapsz, hogy a kezelést teljesen fájdalommentesen tudjuk biztosítani számodra, bár az új generációs MezoPen függőleges tűbehatolásnak hála alig érzel fájdalmat, és kevésbé sérül a bőröd felszíne. A kúrát egy hűsítő és nyugtató maszkkal zárjuk. A kezelés után minimális kipirosodás, hámlás lehetséges, de a regenerálódás gyors, 1-2 napon belül már semmi nyoma. A fényvédelemre kifejezetten kell ügyelned ez idő alatt!
A kezelés nemcsak anti-aging kezelésként hatásos,  a bőrmegújítás sok kérdésére ad választ: eredményesen alkalmazzuk sérülésekből visszamaradt hegek és pigmentfoltok halványítására, striák, terhességi csíkok mérséklésére.
A kiváltott kollagénszint emelkedés egy folyamat, ezért a végleges eredmény kb. 2-3 hónap múlva lesz teljességében észlelhető. A szérumok hatása azonban azonnali eredményt nyújt, így akár egy fontos esemény előtt is érdemes időt szakítanod a kezelésre. Nézzünk egy időpontot Neked?


Ezek is érdekelhetnek...

Savas hámlasztás

A szakszerűen végzett kémiai hámlasztó kezelésekkel nem csupán különböző bőrproblémákra, de más-más korosztálynak is tudunk megoldást kínálni. Legyen szó fiatalkori pattanásos, babavárás következtében visszamaradt hormonváltozás

Tovább olvasom »

Otthoni bőrápolás

Ha kozmetikumokról, otthoni bőráplásról van szó, akkor mi a kevesebb több alapon választunk és ajánlunk megoldást Számodra is! Szeretjük, ha egy kozmetikum célzott és hatékony,

Tovább olvasom »