Derma booster

Rengeteget hallani a hialuronsav szerepéről bőrünk hidratáltsága, egészsége és fiatalsága megőrzésének érdekében. Azt viszont tudni kell, hogy nem mindegy milyen molekula méretű, láncszerkezetű hialuronsavat juttatunk el a bőr különböző mélységeibe. Derma booster duókban ez a kulcs: a hialuronsav célzott formájának eljuttatása a megfelelő technikával a megfelelő bőrmélységbe. Válassz Te is profi kezelést, egy csepp se vesszen kárba!
Med&Derm csomagjaink egyedülálló lehetőséget kínálnak a megelőzés, gyógyítás és luxus kezelések világában. A The Mermaid Factory orvos és bőrterápiás csapata fog össze egészséged és szépséged érdekében, hogy komplex megoldást kínálhassunk 1-1 problémakörre. Hiszünk benne, hogy egészséged és szépséged a belső harmóniából és elégedettségből fakad.  Med&Derm csomagjaink minden esetben egy orvosi konzultációval kezdődnek.
Célunk, hogy az orvosi kezeléssel elért eredményeinket kezeléseink kiegészítésével hosszú távon tudd élvezni. Ne csak gyógyulj, hanem légy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngMed-orvosi megoldásunk: Skinbooster terápia során nem keresztkötött hialuronsavat juttatunk bőrödbe, ezúttal nem a mély ráncok kitöltése a cél, hanem bőröd rejuvenációja. A célzott mélységbe való injektálással (apró alig érezhető tűszúrásokra számíts) azonnali vízmegkötő hatás érhető el. A kezelés ismétlése pedig stimulálja a fibroblastokat, ami a kollagén bioszintéziséhez vezet. A hialuronsav molekulák mellett  ásványi anyag és vitaminkoplex is beinjektálásra kerül, amik a hidratáció mellett folyamatosan táplálják és kiegyenlítik bőrödet.

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngDerm-bőrterápiás megoldásunk: Photorejuvenációs kezelésünkkel a skinbooster terápiát követően tovább tudjuk fokozni bőröd feszességét, és reagálhatunk a finom ráncokra is. Hatására a bőr vízmegkötő képessége többszörösére növekszik, így a kapcsolódó hidratáló kezelések hatásfoka is nagymértékben megnő. A kezelés során a fény áthatol a bőr felső rétegén és stimulálja a kötőszöveti kollagén képződését, újraépülését. A bőrfiatalító kezeléssel javul a bőr textúrája, elsimulnak a finom ráncok, sekélyebbé válnak a mély ráncok,  felszíne egyenletesebb lesz. A kezelést egy kiemelkedően magas hialuronsav tartalmú, felszíni bemasszírozást igénylő készítménnyel zárjuk.

Ezek is érdekelhetnek...

Zsírbontás injekcióval

Az epsavas zsírbontás új utakat nyitott meg a lokális, kisebb zsírpárnák eltűntetésében, a helyi zsírlerakódások feloldásában. Ha Te is küzdesz olyan nem kívánt “párnácskákkal”, amiket

Tovább olvasom »