C-vitamin duo

Tudtad, hogy a C-vitamin nemcsak az immunrendszeredet erősíti, hanem bőröd védekezőképességét is? Hogy antioxidáns hatásának köszönhetően nemcsak a téli vagy az influenzás időszakban, hanem a napos órákban és a stresszes időszakokban is kiemelten nagy szükséged van rá? Szeretnél energikus lenni és egészséges mindezt ragyogó külsővel? Nos, ki nem? Ez a csomagunk tényleg Mindenkinek kihagyhatatlan duo!

Med&Derm csomagjaink egyedülálló lehetőséget kínálnak a megelőzés, gyógyítás és luxus kezelések világában. A The Mermaid Factory orvos és bőrterápiás csapata fog össze egészséged és szépséged érdekében, hogy komplex megoldást kínálhassunk 1-1 problémára. Hiszünk benne, hogy egészséged és szépséged a belső harmóniából és elégedettségből fakad. Med&Derm csomagjaink minden esetben egy orvosi konzultációval kezdődnek.
Célunk, hogy az orvosi kezeléssel elért eredményeinket bőr-és testkezeléseink kiegészítésével hosszú távon tudd élvezni. Ne csak gyógyulj, hanem légy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngMed-orvosi megoldásunk:  C-vitaminos infúzióterápia, ahol a kapszulás vitaminokkal szemben azonnal érezheted a hatást, hiszen 100%-ban biológiailag hasznosul, közvetlenül a véráramba kerül (nem terheli a gyomrodat). Személyedhez és igényedre szabott vitamin variációt kapsz. Ebben a koktélunkban az immunerősítés és az anti-aging hatás együtt érvényesül. C-és E-vitaminokat vetünk be, illetve nagy mennyiségben gluthationt, magnéziumot, ionokat és alfa-liponsavat, amelyek hajad és bőröd újjáépülését segítik. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngDerm-bőrterápiás megoldásunk: Vízben oldódó antioxidáns tulajdonsága mellett a C-vitaminnal halványítani tudjuk a pigmentfoltokat, felturbózzuk a kollagéntermelést, védelmet adunk az UV-sugárzással szemben.  Mindezt egy szuper kényeztető, illatos prémium arckezelésben. Az ampullakúrával és pigment halványító C-vitaminos maszkkal gazdagított kezelésről itt olvashatsz részletesen. Milyen végeredményre számíthatsz? Ragyogó, egységes bőr fokozott ellenállóképességgel a környezeti ártalmakkal szemben.

Ezek is érdekelhetnek...

Hasplasztika

A hasplasztika adta kontúrformáló és feszesítő lehetőségek mindkét nem számára látványos eredményt hozhatnak. Az alakformálás mellett a régió műtéti kezelése segíthet azoknak, akik aktív testmozgás,

Tovább olvasom »

Neurokozmetikai kezelés

A neurokozmetika kutatását és eredményeit korunk rohanó városi és elektroszmoggal terhelt időszaka hívta életre. Minden külső inger, hatással van a bőr idegsejtjeire. Az idegsejtek károsodhatnak,

Tovább olvasom »