C-vitamin duo

Tudtad, hogy a C-vitamin nemcsak az immunrendszeredet erősíti, hanem bőröd védekezőképességét is? Hogy antioxidáns hatásának köszönhetően nemcsak a téli vagy az influenzás időszakban, hanem a napos órákban és a stresszes időszakokban is kiemelten nagy szükséged van rá? Szeretnél energikus lenni és egészséges mindezt ragyogó külsővel? Nos, ki nem? Ez a csomagunk tényleg Mindenkinek kihagyhatatlan duo!

Med&Derm csomagjaink egyedülálló lehetőséget kínálnak a megelőzés, gyógyítás és luxus kezelések világában. A The Mermaid Factory orvos és bőrterápiás csapata fog össze egészséged és szépséged érdekében, hogy komplex megoldást kínálhassunk 1-1 problémára. Hiszünk benne, hogy egészséged és szépséged a belső harmóniából és elégedettségből fakad. Med&Derm csomagjaink minden esetben egy orvosi konzultációval kezdődnek.
Célunk, hogy az orvosi kezeléssel elért eredményeinket bőr-és testkezeléseink kiegészítésével hosszú távon tudd élvezni. Ne csak gyógyulj, hanem légy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngMed-orvosi megoldásunk:  C-vitaminos infúzióterápia, ahol a kapszulás vitaminokkal szemben azonnal érezheted a hatást, hiszen 100%-ban biológiailag hasznosul, közvetlenül a véráramba kerül (nem terheli a gyomrodat). Személyedhez és igényedre szabott vitamin variációt kapsz. Ebben a koktélunkban az immunerősítés és az anti-aging hatás együtt érvényesül. C-és E-vitaminokat vetünk be, illetve nagy mennyiségben gluthationt, magnéziumot, ionokat és alfa-liponsavat, amelyek hajad és bőröd újjáépülését segítik. 

This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngDerm-bőrterápiás megoldásunk: Vízben oldódó antioxidáns tulajdonsága mellett a C-vitaminnal halványítani tudjuk a pigmentfoltokat, felturbózzuk a kollagéntermelést, védelmet adunk az UV-sugárzással szemben.  Mindezt egy szuper kényeztető, illatos prémium arckezelésben. Az ampullakúrával és pigment halványító C-vitaminos maszkkal gazdagított kezelésről itt olvashatsz részletesen. Milyen végeredményre számíthatsz? Ragyogó, egységes bőr fokozott ellenállóképességgel a környezeti ártalmakkal szemben.

Ezek is érdekelhetnek...

Orrplasztika

Arcunk karakterét markánsan meghatározza az orr fromája, íve mérete, és ezek azok az adottságok, amelyekkel sokszor nem tudunk megbarátkozni. Az esztétikai szempontok mellett gyakran funkcionális

Tovább olvasom »

Szemöldökemelés

Pácienseim számára sokszor tanácsolom, hogy ne fotók, ideálok alapján alakítsák az Önmaguktól elvárt szépségideált. Különösen igaz ez a szemöldökök emelésénél. Ilyenkor ugyanis közös célunk, hogy

Tovább olvasom »