C-vitaminos bőrkiegyenlítő kezelés

A korai bőröregedés 80%-ával összefüggésbe hozhatóak a káros környezeti ártalmak, az UV-sugárzás, azok a folyamatok, amik az oxidáló szabadgyökök terjedését segítik. A folyamatot kikerülni nem lehet, de védekezni és tenni ellene igen. Magas antioxidáns tartalma miatt bőrkiegyenlítő kezelésünkben a kulcsszó: C-vitamin.
A bőröd védelmében kulcsfontosságú az antioxidánsok erősítese, ugyanis ezek a “harcos” szerves molekulák a bőr első védelmi vonalát jelentik a szabad gyökök által okozott károsodások ellen. Olvasnál erről részletesebben? Nézz körül blogunkon is!
Vízben oldódó antioxidáns tulajdonsága mellett a C-vitaminnal halványítani tudjuk a pigmentfoltokat, felturbózzuk a kollagéntermelést, védelmet adunk az UV-sugárzással szemben.  Mindezt egy szuper kényeztető, illatos prémium arckezelésben. Nézd csak mire számíthatsz:
– már a tisztítás és a peeling lépéseinél használt termékeinkkel is egy mediterrán lugasban érezheted magad. Az olívahéj és mandulamag mechanikusan távolítja el a halott sejteket, míg a növényi AHA savak feloldják azokat. A mediterrán hangulatot az édesnarancs és a melengető rózsafa biztosítja, a frissítő és tonizáló hatást ezt követően egy permettel fokozzuk.
– a kezelőszeánsz törzsében egy nagyon koncentrált C-vitaminos ampullakúrát kapsz elektrokozmetikai bevitellel a mély felszívódás érdekében.
-echinaceás relax masszázst követően egy limeos maszkot kapsz, ami mélyen hidratál és ragyogó hatást kölcsönöz a bőrnek.
– zárásként gondoskodunk a fényvédelemről és az üdeség fixálásáról.
A kezelés végére nagyon látványos bőrkép kiegyenlítődésre számíthatsz az azonnali antioxidáns hatás miatt. Ragyogó és hidratált bőr, halványodó foltok, amit alkalomszerű ismétlésével és a professzionális otthoni ápolással tovább tudsz fokozni.
Pont erre van szüksége a bőrödnek és a lelkednek a sűrű mindennapokban? Bizony, várunk Téged is!

Ezek is érdekelhetnek...

Mellrekonstrukció

A komoly betegsékből való felépülésnek nem kizárólag a fizikai hanem a mentális sebek behegedése is a része. Ahhoz, hogy lelkünk patchworkjei egytől-egyig a helyére kerüljenek

Tovább olvasom »

Zsírbontás injekcióval

Az epsavas zsírbontás új utakat nyitott meg a lokális, kisebb zsírpárnák eltűntetésében, a helyi zsírlerakódások feloldásában. Ha Te is küzdesz olyan nem kívánt “párnácskákkal”, amiket

Tovább olvasom »

Mellkisebbítés

A mellek mérete és formája nemcsak önmagunk testképét befolyásolhatja, hanem társasági és életmódbeli szokásainkat is meghatározhatja. Ha nagy méretű keblek miatt feszélyezve érezzük magunkat, napi

Tovább olvasom »