Bőrfiatalítás photorejuvenációval

Villanó fényterápiás kezelésünkkel a genetikai és a neuroaging látható jeleit tudjuk kezelni. Orvosi IPL használatával a bőröd alatti kötőszöveti sejtek kollagén és elasztikus rostok termelését serkentjük úgy, hogy a célzottan leadott hő hatására a kollagén rostokban mikrosérüléseket okozunk. Ez az ún. Thermo-lifting hatás. A “roncsolva építkezés”-elve érvényesül itt is: a szervezeted intenzív öngyógyításba kezd, ami által természetes módon megindul az irha réteg kollagéntermelése. Az fáradt kollagénrostok aktivizálása mellett újak keletkeznek, amik vizet kötnek meg, ezáltal a bőr szemmel láthatóan rugalmasabb, simább, fiatalosabb lesz. A kezelés nem bontja meg a bőr hámrétegének integritását, így felszíni sérülésekkel,sebekkel és heges gyógyulással nem kell számolnod.
Kezelésünkkel a bőr tónusa egységessé válik, elsimulnak a finom ráncok, sekélyebbé válnak a mély ráncok, a bőr hidratáltsága radikálisan megnő.
A kezelés során irritáló, agresszív kémiai anyag nem kerül a bőrödre, így érzékeny bőrűek is bátran vállalhatják.
A kezelést megelőzően előkészítjük a bőrödet gyors tisztító, tonizáló eljárással, utána pedig fényvédő, nyugtató emulziót kapsz, hogy azonnal folytathasd ragyogó bőrrel aktív mindennapjaidat. A fényvédelemre a kezelést követően fokozattan kell figyelned, a számodra tökéletes fényvédő termék kiválasztásában segítünk Neked!
A változás fokozatos, de az eredmény pár hét alatt látványos, heti ismétléssel bőröd állapotától függően 4-5 alkalmas kúra javasolt. Egy kezelés csupán 20-25 percet vesz igénybe, így akár ebédszünetben is átugorhatsz hozzánk.
Szeretnéd kipróbálni? Mi alig várjuk már, hogy megtapasztald a kezelés előnyeit, keressünk egy időpontot!

 
Szerkesztés Elementorral
 
 
 
 
Betöltés
 Ezek is érdekelhetnek...

Mellfelvarrás

Ahogy a természet az évszakok váltakozásával, úgy a tested is az idő múlásával és az őt ért események hatására folyamatosan alakul. Természetes, hogy a szoptatás,

Tovább olvasom »

Hasplasztika

A hasplasztika adta kontúrformáló és feszesítő lehetőségek mindkét nem számára látványos eredményt hozhatnak. Az alakformálás mellett a régió műtéti kezelése segíthet azoknak, akik aktív testmozgás,

Tovább olvasom »