Anti-aging és derma spa központ

A The Mermaid Factory kozmetikai szalonját egy olyan közös vágyunk hívta életre, hogy megosszuk Veletek azt a felszabadító és harmónikus érzést, amit az egészséges, tiszta, ragyogóan fiatalos bőr ad.
Azt a luxus élményt és kényelmet, amit egy prémium kezelés és atmoszféra kínál.
Orvos, kozmetikus és bőrterápiás szakember együttműködésével alkottuk meg és kínáljuk Nektek szolgáltatásainkat. Legyen szó egy alkalmas kezelésről vagy megoldáscsomagról: személyre szabottan alakítjuk kezelési soraidat a bőröd, tested igényének megfelelően. Orvos kozmetikai eljárásokkal, prémium minőségű termékekkel és gépi megoldásokkal várunk.

Mottónk : a jelenben reagálunk a múlt nyomaira és ragyogóvá tesszük a jövőt.

Olyan eszközökkel és eljárásokkal dolgozunk, amik működési elvük, hatóanyagaik alapján valós és látványos eredményeket hoznak. Gépeinket és termékeinket nem a mindig változó trendek alapján válogatjuk össze, hanem saját és beauty szakemberek tapasztalatai és eredményei nyomán. Folyamatosan képezzük magunkat és figyeljük az újdonságokat, fejlesztéseket, amikkel még többet nyújthatunk Neked!

Anti-aging kezeléseinknél a kollagénindukciós eljárások leghatékonyabb  és professzionális módszereit kínáljuk, amikkel feszes és látványosan fiatalosabb bőrkép érhető el. Az életkor előrehaladtával és a környezetei ártalmak hatására bőrünk kollagén és elasztin termelése folyamatosan csökken, amik a feszességért és rugalmasságért felelnek. Anti-aging kezeléseink során a kollagénrostok aktivizálásával és új nyalábok életre hívásával újítjuk meg fiatalságodat.

Derma spa szolgáltatásainkkal a mindennapok kihívásaira reagálunk fény-és elektroterápiás eszközökkel, extra hatóanyagokkal, neurokozmetikai kúrákkal. Pigmentfoltok, hegek eltüntetése, fakó és élettelen bőr rejuvenálása, városi-és kékfény okozta károk helyreállítása.

MermaID-kezeléseink bőrtípusonként nyújtanak speciális gyógyító és szépítő megoldást. Prémium kozmetikai szolgáltatásunk mellett segítünk az otthoni rutin kialakításában.

Med&Derm csomagjaink egyedülállóak itthon: 1-1 problémacsoportra kínálunk orvosi és bőrterápiás megoldást. Mintegy külső-belső támogatással érünk el hosszan tartó és látványos eredményt. 

Tartós szőrtelenítés: SHR berendezésünkkel tartósan búcsúztatunk el a nem kívánt szőrszálaktól, az időigényes és macerás szőrtelenítő megoldásoktól, a borotva okozta sérülésektől, a benőtt szőrszálak és gyulladt szőrtüszők okozta fájdalomtól. Az SHR technológia az IPL és a lézeres szőrtelenítő berendezések megoldásait ötvözve számos előnnyel jár élen a piacon: minden bőr- és szőrtípus esetén használható, nyáron is végezhető a kezelés, kisebb fájdalomérzet. Belevágnál? Keress minket!

Szemöldök-és sminktetoválás: Az új generációs permanent make-up nemcsak mindennapjaidat teszi egyszerűbbé, hanem kiemeli leggyönyörűbb vonásaid és keretezi arcodat,tekinteted. Tetoválómesterünk nemzetközi tapasztalatával és művészi megoldásaival a Hozzád leginkább illő forma- és színvilágot varázsolja arcodra.