Problémás, aknés bőr kezelése

Az aknés, problémás bőr a tévhitek ellenére nemcsak a kamaszkor velejárója. Bőrtisztító és kiegyenlítő kúránkra minden korosztály és mindkét nem képviselőjét várjuk hatékony és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó szeánszunkra, amelynek fő célja a faggyútermelés szabályozása, az egészséges savas kémhatás visszaállítása, pórusok összehúzása, a bőr nyugtatása és a megfelelő hidratációs szint elérés. Ha aktív aknéval van dolgunk gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatóanyagok egészítjük ki a kúrát.
A kezelésednél mindig figyelembe vesszük bőröd jelenlegi állapotát: mennyire gyulladt, szennyezett. Ennek alapján rugalmasan kezeljük a kezelési rutin egyes lépéseit. 
Ami biztos, hogy prémium hatóanyagainkkal látványos eredményt garantálunk Neked. Mik a csodafegyvereink?
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngButyl-avocadate: az avokádó gyümölcséből kivont tiszta molekula, ami elősegíti a faggyúmirigyek túlzott faggyútermelésének szabályozását. Egy különleges és intenzíven ható habmaszkba zárva.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngA fehér fűz kérgének a kivonata, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatás, amely a lemosástól a zárókrémig szabályozza és relaxálja megviselt bőrödet.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png Ananász és tök kivonata zseniális mikropeelingbe rejtve: fehérjebontó enzimek, segítik a bőr megújulását, lebontják az elhalt hámsejteket. Gyulladáscsökkentő hatást is kifejtenek.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png Mikronizált ezüst por: erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális
hatás, ami fertőtlenítő erejével megkönnyíti a tisztító és gyógyító folyamatokat.
Kezelésünk mellett segítünk az otthonápolási rutinodat optimalizálni, a problémás bőrrel küzdőknek kulcskérdés, hogy nap mint nap tisztán és stabilan tudják tartani bőrüket.
A precíz otthoni gondoskodás mellett javasoljuk a kozmetikai kezelés havi ismétlését vagy photorejuvenációval való kiegészítését. Ez a fényterápiás módszer a visszamaradt hegek eltüntetésében is csodafegyver. Tudj meg róla többet itt! Szükséged lenne egy alapos és professzionális kezelésre? Várunk, kattints ide a következő időpontodért!

 

Ezek is érdekelhetnek...

Plasztikai sebészeti műtétek

Szerencsésnek érzem magam, elmondhatom, hogy az élet több területén találkoztam már a számomra “Tökéletessel”. Apróságok, pillanatok csupán amik mégis megszépítik napról napra az életünket. Például

Tovább olvasom »

Arc

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ullamcorper ornare ante id facilisis. Suspendisse ipsum metus, malesuada sed sapien eu, lobortis mollis sem. Pellentesque

Tovább olvasom »

Mellrekonstrukció

A komoly betegsékből való felépülésnek nem kizárólag a fizikai hanem a mentális sebek behegedése is a része. Ahhoz, hogy lelkünk patchworkjei egytől-egyig a helyére kerüljenek

Tovább olvasom »