Problémás, aknés bőr kezelése

Az aknés, problémás bőr a tévhitek ellenére nemcsak a kamaszkor velejárója. Bőrtisztító és kiegyenlítő kúránkra minden korosztály és mindkét nem képviselőjét várjuk hatékony és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó szeánszunkra, amelynek fő célja a faggyútermelés szabályozása, az egészséges savas kémhatás visszaállítása, pórusok összehúzása, a bőr nyugtatása és a megfelelő hidratációs szint elérés. Ha aktív aknéval van dolgunk gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatóanyagok egészítjük ki a kúrát.
A kezelésednél mindig figyelembe vesszük bőröd jelenlegi állapotát: mennyire gyulladt, szennyezett. Ennek alapján rugalmasan kezeljük a kezelési rutin egyes lépéseit. 
Ami biztos, hogy prémium hatóanyagainkkal látványos eredményt garantálunk Neked. Mik a csodafegyvereink?
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngButyl-avocadate: az avokádó gyümölcséből kivont tiszta molekula, ami elősegíti a faggyúmirigyek túlzott faggyútermelésének szabályozását. Egy különleges és intenzíven ható habmaszkba zárva.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.pngA fehér fűz kérgének a kivonata, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatás, amely a lemosástól a zárókrémig szabályozza és relaxálja megviselt bőrödet.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png Ananász és tök kivonata zseniális mikropeelingbe rejtve: fehérjebontó enzimek, segítik a bőr megújulását, lebontják az elhalt hámsejteket. Gyulladáscsökkentő hatást is kifejtenek.
This image has an empty alt attribute; its file name is TheMermaidFactory_logo.png Mikronizált ezüst por: erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális
hatás, ami fertőtlenítő erejével megkönnyíti a tisztító és gyógyító folyamatokat.
Kezelésünk mellett segítünk az otthonápolási rutinodat optimalizálni, a problémás bőrrel küzdőknek kulcskérdés, hogy nap mint nap tisztán és stabilan tudják tartani bőrüket.
A precíz otthoni gondoskodás mellett javasoljuk a kozmetikai kezelés havi ismétlését vagy photorejuvenációval való kiegészítését. Ez a fényterápiás módszer a visszamaradt hegek eltüntetésében is csodafegyver. Tudj meg róla többet itt! Szükséged lenne egy alapos és professzionális kezelésre? Várunk, kattints ide a következő időpontodért!

 

Ezek is érdekelhetnek...

DermaPen kezelés

A Derma Pen kezelés a modern kollagénstimulációs kezelések kiemelkedő megoldása, 2 az 1-ben terápiás lehetőséget kínál. Egyrészt a kezelés során kialakuló mikrosérülések öngyógyító folyamatokat indítanak

Tovább olvasom »

Derma booster

Rengeteget hallani a hialuronsav szerepéről bőrünk hidratáltsága, egészsége és fiatalsága megőrzésének érdekében. Azt viszont tudni kell, hogy nem mindegy milyen molekula méretű, láncszerkezetű hialuronsavat juttatunk

Tovább olvasom »

Seprűvéna kezelés

A seprűvénák megjelenése elsősorban esztétika gondot jelent „viselőjének”, de kezelésével hosszútávon komolyabb problémákat előzhetünk meg, és elfeledhetjük a mindennapjainkat megnehezítő kellemetlenségeket, az égető, fájó érzést.

Tovább olvasom »