Aknés bőr és hegek kezelése villanófénnyel

A villanófény technológiát az aknés bőrök kezelésénél a faggyútermelés normalizálására tudjuk hatékonyan bevetni. Az aknés és pattanásos bőr egyik fő problémája, hogy a túlzott faggyútermelődés hatására a pórusokban olyan állapot alakul ki, amely kedvező környezetet biztosít a gyulladást okozó baktériumok elterjedésének. A photorejuvenáció során a 430 nm hullámhosszú fénnyel el tudjuk pusztítani a Propionibacterium acnes baktrériumot is, ami a fájdalmas, gyulladt és esztétikailag nem kívánatos tüneteket élteti.
Kezelésünkkel egyszerre hatunk a kiváltó okra és a kellemetlen következményre: a rejuvenációs folyamat hatására a kollagéntermelődés fokozódásával a bőr megújul, a heges, besüppedt bőrfelület újra kitöltődik.
Photorejuvenációs terápiánkat 5 alkalommal 2-3 hetente történő ismétléssel ajánljuk. A kezelés alatt nincs szükség kémai vagy idegen anyag használatára, fájadalommentes és kíméletes folyamatról van szó. Az otthonápolási és fényvédős termékek kiválasztásában szívesen segítünk Neked, hogy az e-light kezelés eredményeit Te is meg tudd tartani.
Ha jelenleg is akut, gyulladt aknés a bőröd, javasoljuk, hogy kezdj nálunk egy kiegyenlítő-mélytisztító kezeléssel. Érdekelne személyre szabott megoldáscsomagunk? Nézzünk egy időpontot!

Ezek is érdekelhetnek...

Hajbeültetés

A férfiak hajvesztése mögött az esetek döntő többségében a tesztoszteron egyik változtata a fejbőrben termelődő DHT hormon áll, ami eleinte elnyomja a hajhagyma funkcióit, majd

Tovább olvasom »