Aknés bőr és hegek kezelése villanófénnyel

A villanófény technológiát az aknés bőrök kezelésénél a faggyútermelés normalizálására tudjuk hatékonyan bevetni. Az aknés és pattanásos bőr egyik fő problémája, hogy a túlzott faggyútermelődés hatására a pórusokban olyan állapot alakul ki, amely kedvező környezetet biztosít a gyulladást okozó baktériumok elterjedésének. A photorejuvenáció során a 430 nm hullámhosszú fénnyel el tudjuk pusztítani a Propionibacterium acnes baktrériumot is, ami a fájdalmas, gyulladt és esztétikailag nem kívánatos tüneteket élteti.
Kezelésünkkel egyszerre hatunk a kiváltó okra és a kellemetlen következményre: a rejuvenációs folyamat hatására a kollagéntermelődés fokozódásával a bőr megújul, a heges, besüppedt bőrfelület újra kitöltődik.
Photorejuvenációs terápiánkat 5 alkalommal 2-3 hetente történő ismétléssel ajánljuk. A kezelés alatt nincs szükség kémai vagy idegen anyag használatára, fájadalommentes és kíméletes folyamatról van szó. Az otthonápolási és fényvédős termékek kiválasztásában szívesen segítünk Neked, hogy az e-light kezelés eredményeit Te is meg tudd tartani.
Ha jelenleg is akut, gyulladt aknés a bőröd, javasoljuk, hogy kezdj nálunk egy kiegyenlítő-mélytisztító kezeléssel. Érdekelne személyre szabott megoldáscsomagunk? Nézzünk egy időpontot!

Ezek is érdekelhetnek...

Shop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id ante ultricies, rutrum arcu non, posuere tellus. Ut pulvinar, ipsum quis lobortis finibus, tortor lacus

Tovább olvasom »